BreastSisters: zoveel meer dan een 3D beeldje van je borsten

6 09 2021 | Lifestyle, Ondernemerschap

BreastSisters 3D beeldje van je borsten

We kennen allemaal de 3D beeldjes wel van het zwangere lichaam. Prachtige bolle buikjes vereeuwigd als kostbare herinnering voor later. Maar zwanger zijn hoeft helemaal niet de enige reden te zijn om (een stukje van) het vrouwelijk lichaam in een 3D beeldje te vereeuwigen. Toen ik BreastSisters voorbij zag komen, raakte het ondernemersverhaal van Maaike en Jacqueline me direct. Een beeldje van je borsten, boobies, tetta’s of hoe je ze ook noemt, het is zoveel meer dan alleen een uniek kunstwerkje. Wat deze dames realiseren voor anderen is niet alleen prachtig, maar ook bewonderenswaardig. Daar moest ik gewoon een artikel over schrijven waarin je prachtig beeldmateriaal tegenkomt. Eén ding is zeker: onze borsten verdienen liefde én respect!

Waarom een 3D beeldje van borsten?

Je kunt je afvragen waarom je een 3D beeldje van je borsten zou laten maken. Nou, er zijn tal van redenen eigenlijk. En iedere vrouw heeft haar eigen motivatie om een 3D beeldje te laten maken van haar borsten. BreastSisters hoort veel verschillende verhalen. Van zeer emotionele ervaringen (zoals ernstige ziekten) tot symbolische drijfveren (zoals afvallen). Alles komt voorbij, en juist dát is zo mooi.

De West-Friese ondernemers Maaike en Jacqueline zijn BreastSisters gestart naar aanleiding van de persoonlijke verhalen van vier vrouwen bij wie borstamputatie(s), borstverkleining en het geven van borstvoeding de redenen waren voor het vereeuwigen van hun borsten. Bovendien hadden deze onderneemsters al een bedrijf genaamd ‘BellySisters’ waarbij ze 3D beeldjes maken van zwangere buiken. De stap naar BreastSisters is dan ook een logische om op die manier nog meer vrouwen in staat te stellen om hun lichaam in een prachtig 3D beeldje te laten vormgeven. Sterker nog, de positieve impact van zo’n prachtig en uniek beeldje op het verwerkingsproces van een vrouw is enorm.

BreastSisters 3D beeldje van je borsten

Over BreastSisters

Maaike en Jacqueline zijn niet alleen, ze hebben een prachtig team opgebouwd wat zich vol overgave inzet om BreastSisters (nog) meer bekendheid te geven, de dames persoonlijk te begeleiden, de beeldjes te maken en er uiteindelijk voor te zorgen dat elke vrouw het 3D beeldje van haar borsten als een kostbaar cadeautje aan zichzelf ontvangt. Ik vind het een prachtig voorbeeld van wat vrouwen samen en voor elkaar kunnen doen!

Hoe wordt een 3D beeldje gemaakt?

Om de unieke beeldjes van borsten te maken, maakt BreastSisters gebruik van een scanner. Met behulp van deze (draadloze) handscanner, scannen ze je lichaam. Per minuut maakt de scanner zo’n 1.000 foto’s, dus élk detail van het lichaam wordt vastgelegd. Je ziet daardoor bijvoorbeeld moedervlekken, putjes en littekens terug. Onwijs realistisch dus. Als je nu denkt ‘oh nee, dat wil ik helemaal niet terugzien in mijn 3D beeldje!’, wees gerust. De BreastSisters kunnen het beeldje helemaal voor je nabewerken door bijvoorbeeld plekjes te verzachten. Tijdens de afspraak bespreek je eerst al jouw wensen voordat het beeldje daadwerkelijk wordt gemaakt.

Nu vraag je je vast af of je voor dit scanproces uit de kleren moet. Het antwoord daarop is: ja, voor het mooiste resultaat is dat wel aan te raden. Maar, als jij je daar niet prettig of comfortabel genoeg voor voelt, dan kun je ook naadloos en huidkleurig ondergoed aantrekken. Van één ding kun je heel zeker zijn: de BreastSisters zullen je altijd op je gemak stellen en je nooit dwingen om uit de kleren te gaan. Het gevoel van privacy en comfort staat voorop. Je mag bovendien zelfs iemand meenemen als je dat graag wilt, zodat je niet alleen bent.

BreastSisters 3D beeldje van je borsten

In slechts 2 minuten tijd is het hele lichaam gescand en vormen al die gemaakte foto’s de basis van jouw unieke 3D beeldje. Ongelooflijk he! De foto’s worden ingeladen op een computer en nabewerkt volgens jouw persoonlijke wensen. Na zo’n 8 tot 12 weken ontvang je het 3D beeldje van je borsten thuisgestuurd, prachtig verpakt en wel zodat ook het uitpakken een bijzonder moment is.

BreastSisters 3D beeldje van je borsten

Klassiek, brons, buste, op een sokkel?

Zoals je op de foto’s al goed kunst zien, is geen 3D beeldje hetzelfde. De kleur, het materiaal, het formaat en ook de vormgeving is anders. Er valt dan ook zeker wat te kiezen als jij een 3D beeldje van je borsten wilt laten maken. Zo kun je kiezen voor met en zonder armen, op een sokkel of pin, je complete lichaam of enkel je buste. De keuze is helemaal aan jou en wordt vooraf rustig doorgenomen. Kort samengevat kun je kiezen voor:

  • Classis Sister: gemaakt van kunststof, voorzien van wit of zwart kalklaagje, kan op pin en sokkel
  • Romantic Sister: veredeld met laag van brons of koper, kan op pin en sokkel
  • Bronze Sister: gemaakt van 100% brons, wordt gemaakt door ambachtelijke bronsgieter
  • Bronze Sisters Buste: gemaakt van 100% brons, wordt gemaakt door ambachtelijke bronsgieter

Voor elke vrouw is er dus een passend design te vinden, compleet afgestemd op jouw smaak. Uiteraard zal de prijs afhangen van de door jou gekozen opties.

Voor wie is BreastSisters?

BreastSisters is er voor alle vrouwen. Naast dat je misschien in eerste instantie denkt dat het maken van een 3D beeldje van je borsten bijvoorbeeld alleen is voor dames die heftige diagnoses krijgen zoals borstkanker waarvoor een borstamputatie nodig is, think again! Ook vrouwen die op andere wijze hun borsten willen eren, zijn van harte welkom bij BreastSisters. Denk hierbij aan ladies die flink zijn afgevallen, een borstverkleining hebben laten doen, trots zijn op het feit dat ze met hun borsten borstvoeding kunnen geven of zelfs voor vrouwen die hun vrouwelijkheid willen vieren. Het kan én bovenal het mag allemaal. Voor meer informatie kijk op breastsisters.nl, en vertel dit mooie en unieke concept ook vooral door aan anderen. Het lijkt zoiets kleins, maar een 3D beeldje van je borsten is zoveel meer dan alleen een uniek kunstwerkje.

Liefs,
Amanda

Beeldmateriaal beschikbaar gesteld door BreastSisters.

Volg op Bloglovin
Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. why not try here - ... [Trackback] [...] Info to that Topic: mindandbeauty.nl/breastsisters-zoveel-meer-dan-een-3d-beeldje-van-je-borsten/ [...]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers