Contact

Heb je een vraag of ben je op zoek naar een leuke samenwerking?

Heb je als lezeres een tip, opmerking of misschien zelfs wel een vraag? Stuur me dan een berichtje via social media. Daar reageer ik (vaak) dezelfde dag nog!

MindandBeauty.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als onderdeel van de onderneming MAB Media. Het KvK-nummer is 65866592.

Samenwerken met MindandBeauty.nl?

Samenwerken?

Ben je een (online) ondernemer of behartig je de belangen van een bedrijf/merk als PR-bureau?

Dan kan een samenwerking met MindandBeauty.nl een mooie kans zijn voor extra online zichtbaarheid. De kwaliteit van MindandBeauty.nl als platform en de toegevoegde waarde voor mijn geweldige lezeressen/volgers staat altijd voorop.

Kan jij je daarin ook vinden, dan zou ik zeggen: ik hoor graag van je! Dan kijken we samen of we een mooie samenwerking kunnen realiseren die ons allebei verder brengt. Eerst meer weten over mij? Op de ‘Over mij’-pagina lees je precies wie de vrouw achter MindandBeauty.nl is.

mindandbeauty amanda blog samenwerken
mindandbeauty amanda blog
De doelgroep

MindandBeauty.nl is er voor vrouwen in de leeftijd van 25 tot 35 jaar die naast onwijs ambitieus ook ultieme huismussen zijn.

Ze hebben veel meer dan 1 passie en zoeken naar de wijze waarop zij hun leven kunnen vormgeven zoals zij dat willen.

Los van de heersende ‘zo hoort het’-moralen van de maatschappij. Dat is namelijk iets wat helemaal niet bij ze past. Sterker nog, daar worden ze ongelukkig van. Ze willen hun leven leiden op hun manier.

Meer lezen..
Deze powervrouwen runnen hun eigen business of hebben de aspiratie om dat te gaan doen. Ze willen een leven van mogelijkheden en niet van beperkingen.

Daarbij zoeken ze naar like minded boss ladies die hen laten zien dat ze voor zichzelf mogen kiezen. Dat je bijvoorbeeld carrière kunt maken vanuit huis, dat het gewoon helemaal OK is als je het heerlijk vindt om thuis de boel te decoreren en dat ‘thuis zijn’ niet hetzelfde is als een saaie huisvrouw zijn.

Deze vrouwen vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk, houden van wooninspiratie, zijn dol op dieren, geven graag wat meer uit aan dingen waar ze van genieten (zoals wijn, kleding, interieur, cursussen, vakanties) en verslinden business tips van andere fempreneurs.

Ze zijn creatief, vrolijk, liefdevol, vervelen zich geen minuut en willen onbewust eigenlijk altijd net iets teveel doen. Me-time is iets waar ze behoeften aan hebben, maar niet altijd aan toekomen juist vanwege die onuitputtelijke drive. Het zijn de nog onzichtbare leidsters van een nieuwe manier van leven waarbij alle vrouwen elkaar empoweren om een leven te leiden zoals zij dat willen.

portfolio

Samenwerkingen

Sinds de start van MindandBeauty.nl heb ik op vele leuke en creatieve manieren samengewerkt met verschillende bedrijven en PR-bureaus. Hieronder volgt een overzicht van de bedrijven waar ik tot nu toe mee heb samengewerkt (meest recente bovenaan):

Uitgangspunten

Als je met MindandBeauty.nl wilt samenwerken, kan ik me goed voorstellen dat je bepaalde voorwaarden hebt.

Die hoor ik dan ook graag! Uiteraard heb ikzelf ook een paar belangrijke uitgangspunten die non-negotiable zijn.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn voor mij zeer belangrijke waarden en daarom hanteer ik de volgende voorwaarden:

 • Bij een artikel en/of post via social media vermeld ik altijd dat er sprake is van een samenwerking. Wettelijk verplicht en wel zo helder!
 • Bij het plaatsen van (betaalde) links in artikelen voeg ik altijd de tag ‘sponsored’ toe. Ik houd mijn opgebouwde relatie met de zoekmachines namelijk graag goed.
Amanda de Bruin Wiegman blogger MindandBeauty.nl
Veelgestelde vragen

Heb je een vraag voor me?

Op welke manieren kunnen we samenwerken?

Er zijn tal van mogelijkheden! Denk maar eens aan:

 • het plaatsen van een (door mij geschreven) artikel
 • het organiseren van een geweldige winactie via social media
 • het delen van toffe content via social media
 • het plaatsen van een banner op mijn website
 • het plaatsen van een link in een bestaand artikel

Staat jouw idee er niet tussen? Ik hou van creativiteit, dus laat me vooral weten wat je in gedachten hebt en neem contact op.

Hoelang blijft een gesponsord/betaald artikel online staan?

Minstens 6 maanden, plus de tijd dat mijn blog bestaat.

Doe je ook aan linkruil?

Nee.

Wat zijn jouw tarieven?

Daar ben ik heel transparant over. Zo reken ik de volgende tarieven (ex. btw) voor de volgende mogelijkheden:

 • blogartikel (van min. 500 woorden): €150
 • blogartikel (van min. 750 woorden): €175
 • blogartikel (van min. 1000 woorden): €200
 • 1 post op social media (bijv. instagram): €50
 • 1 post + storie op social media (bijv. instagram): €75
 • linkplaatsing in een bestaand artikel: €100

Staat een samenwerkingsmogelijkheid er niet bij? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan laat ik het je snel weten.

Hoe neem ik contact op?

Wil je contact opnemen voor een samenwerking? Stuur dan een e-mail naar amanda@mindandbeauty.nl of vul hieronder het contactformulier in.

Neem direct contact op

  Neem direct contact op