De leukste herfst dekbedovertrekken 

26 10 2015 | Interieur & Wonen

Lekker vroeg onder de wol, lang uitslapen en de heerlijke warmte. Ik hou van mijn bed. En aangezien we daar veel van onze tijd doorbrengen, mag dat er best leuk en knus uitzien. Zeker tijdens de herfst. Heeft jouw bed al een herfsttintje? Ik ging online op jacht naar de leukste dekbedovertrekken van dit moment, en ik heb ze gevonden! Ik kom mijn bed niet meer uit… vervroegde winterslaap of zo iets 😉

Een selectie van de leukste herfst dekbedovertrekken

Bron – Smulderstextiel.nl

Hoe leuk is dit overtrek?! Eenvoudig, maar dit hert straalt al zoveel kracht uit dat je verder geen poespas nodig hebt. Mooi voor in een eenvoudige, strakke slaapkamer.

Bron – Smulderstextiel.nl

Denk je aan herfst, dan denk je aan bladeren. Duhhh! Dit dekbedovertrek past echt helemaal bij de herfst. Je haalt de herfst gewoon in je slaapkamer. Het overtrek is wel wat drukker door de vele bladeren, maar door de verschillende groottes en kleuren is het wel heel levendig en gezellig! Kaarsjes aan en non stop je favoriete serie kijken, in bed!

Bron – Smuldertextiel.nl

Een ander ontwerp met bladeren is dit rustieke dekbedovertrek. Het is iets soberder, maar ook dat hoort bij de herfst. Het heeft iets!

Bron – Smulderstextiel.nl

Te schattig voor woorden! Deze eekhoorn wil ik echt knuffelen.

Bron – Smulderstextiel.nl

Oooh, wauw! Deze zou ik best willen hebben. Wie zegt dat dekbedovertrekken niets voorstellen, verklaar ik voor gek. Dit overtrek is een kunstwerk op zich. Het verloop van de kleuren en al die verschillende veren. I. WANT. IT. Echt een mooie eyecatcher voor in de slaapkamer.

Bron – Smulderstextiel.nl

Als je meer van bloemen houdt, dan is dit dekbedovertrek echt iets voor jou. De grote bruine bloemen in combinatie met wit springen gelijk in het oog. Ik vind het heel vrouwelijk en chic tegelijk. Met dit dekbedovertrek zou ik de rest van de slaapkamer wel rustiger houden om te waken voor een schreeuwerig effect.

Welk herfst dekbedovertrek vind jij het leukst?

Liefs,
Amanda

Volg op Bloglovin
Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

2 Reacties

 1. Estrella

  Die met dat ‘gebreide’ kabelpatroon is erg leuk!

  Antwoord
  • Amanda

   Die vind ik ook erg leuk!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers