DRKS sieraden: Daily Luxury Collection

1 08 2018 | Beauty & Mode

MindandBeauty.nl DRKS sieraden Daily Luxury Collection

Waar ik ga, zie je ook vaak een paar fonkelende oorbellen. What can I say? Ik ben soms net een ekster. Alles wat glimt, schittert of straalt trekt mijn aandacht en tovert een glimlach op mijn gezicht. Voor wie nu denkt: huh, waarom de vergelijking met een ekster? Simpel, een ekster staat in de volksmond bekend als een vogel die afkomt op alles wat glimt. Hij doet het puur uit nieuwsgierigheid en ik omdat ik het oprecht mooi vind. Dat staat overigens los van de waarde van een sieraad, want wie in mijn sieradenbox kijkt, vindt sieraden uit allerlei prijsklassen, in allerlei kleuren én maten. Recent zijn daar een aantal ‘fonkelnieuwe’ items aan toegevoegd van de Nederlandse online sieradenwebshop DRKS!

Kennismaking Daily Luxury Collection

Misschien ben ik een aparte, maar ik draag het liefst sieraden die stijlvol en opvallend zijn. Op die manier leg ik een accent of versterk in mijn outfit. Het is eigenlijk best bijzonder dat je dat met sieraden kunt doen. Elk sieraad – hoe groot of klein ook – voegt op een eigen manier een accent toe. Neem bijvoorbeeld de oorbellen die ik hierboven op de foto draag. Wat roepen deze oorbellen bij jou op in combinatie met mijn kleding, waar denk je aan? Ik denk: vrouwelijkheid, luxe, statement-oorbellen, power woman. Oftewel, mijn dosis ‘Daily Luxury’. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze prachtige, verzilverde oorbellen uit de Daily Luxury Collection komen van DRKS. Een uitgebreide sieradencollectie voor elke dag bestaande uit oorbellen, armbanden, kettingen en zelfs haaraccessoires.

MindandBeauty.nl DRKS sieraden Daily Luxury Collection

Oorbellen voor elke gelegenheid

Het leuke aan deze oorbellen, die gaan onder de naam ‘Daily Luxury Oorbellen V‘, vind ik dat je ze tijdens allerlei gelegenheden kunt dragen. Van een alledaagse kantoordag tot op een romantische bruiloft, waar je misschien zelf wel de bruid bent 😉 De oorbellen zijn ongeveer 5 cm lang en door de ingelegde zirconia’s glinsteren ze je direct tegemoet.

MindandBeauty.nl DRKS sieraden Daily Luxury Collection

Luxe sieradendoosje

Ben je een beetje huiverig om sieraden online aan te schaffen? Niet nodig! Denk maar zo: in de kleinste pakketjes zitten vaak de mooiste items. Zo klein dat ze zelfs door de brievenbus passen? Absoluut! De sieraden die ik mocht uitkiezen van DRKS waren per stuk verpakt in stevige, luxe geschenkdoosjes en vielen in een brievenbuspakketje bij ons op de mat. Het grote voordeel daarvan is dat je niet thuis hoeft te zijn om op de postbode te wachten. De DRKS-geschenkdoosjes zijn voorzien van een mooie gouden opdruk en hebben een onzichtbare magneetsluiting. Zou je het geschenkdoosje bijvoorbeeld op zijn kop houden dan blijft de deksel die aan het geschenkdoosje vastzit, gesloten. Wanneer je het geschenkdoosje opent, zie je eerst een zacht beschermlapje en daaronder bevindt zich het sieraad wat is vastgezet in beschermend zacht schuim. Je kunt DRKS-sieraden daarnaast ook shoppen bij diverse verkooppunten en in de DRKS-showroom (Kerkenbos 1097 in Nijmegen).

MindandBeauty.nl DRKS sieraden Daily Luxury Collection

Persoonlijke boodschap

Wil je niet jezelf, maar iemand anders een DRKS-sieraad cadeau doen? Dan kun je gebruikmaken van de gratis mogelijkheid om een persoonlijke tekst toe te voegen in het sieradendoosje. DRKS print deze tekst vervolgens voor je uit en pakt het cadeautje met de tekst mooi in. Het tekstkaartje komt boven de schuimlaag en onder het sieraad. Bij het openen van het sieradendoosje zie je dus in één oogopslag het sieraad en de persoonlijke tekst. Super leuk!

MindandBeauty.nl DRKS sieraden Daily Luxury Collection

Nederlands sieradenmerk met unieke designs

DRKS is een sieradenmerk van Nederlandse bodem. Hoe tof is het als je weet dat de designer van alle DRKS-sieraden vroeger een heuse advocate was. Ik ben dol op mensen die hun passie volgen en Miriam Burman-Derksen is zo’n powervrouw. Stel je even voor dat je je baan als advocate opgeeft, omdat je creativiteit zo sterk is dat je er wel gehoor aan moet geven. Dag vastheid, hallo uitdaging. Miriam & Filip Burman-Derksen (founders) toonden daarmee behoorlijk wat lef wat uiteindelijk is beloond doordat ze vanaf 2013 zijn uitgegroeid tot het bekendste bruidssieradenmerk in Nederland én België. Even petje af hoor! Miriam ontwerpt fulltime en houdt daarbij de productie graag in eigen hand. Elk item wordt handgemaakt in het eigen atelier en dat maakt elk sieraad echt uniek! In onderstaande video vertelt Miriam zelf over DRKS.

Complete sieradensets

Op mijn Instagram gaf ik jullie al een preview van de oorbellen die je tot nu toe hebt gezien, maar in mijn ontvangen bestelling zaten maar liefst nog twee sieradendoosjes. Het is de hoogste tijd om die nu ook aan jullie te laten zien! Naast de ‘Daily Luxury Oorbellen V‘ ontving ik ook een rosé vergulde sieradenset, bestaande uit oorbellen en een bijpassende armband.Je bent dus niet beperkt tot het kiezen van slechts één sieraad, de sieradencollectie is zo ontworpen dat je complete sets kunt shoppen. Deze rosé vergulde set vind ik zo cute!

MindandBeauty.nl DRKS sieraden Daily Luxury Collection

Wijze waarop DRKS sieraden worden gemaakt

De sieraden van DRKS worden niet in de fabriek gemaakt, maar zorgvuldig per stuk met de hand ontwikkeld en tot stand gebracht. Zo vertelde ik je al dat de founders de productie graag geheel in eigen hand houden. Hiermee garanderen ze eerlijke arbeid waardoor ze volledig achter hun eigen product staan. Zodra een sieraad is ontworpen en voor productie wordt opgenomen, komen de DRKS-dames in actie. Nu denk je misschien, DRKS-dames? Jep! DRKS maakt gebruik van talentvolle thuiswerkers. Na een uitgebreide briefing gaan ze aan de slag om elk sieraad volledig met de hand te maken. Zulke dingen vind ik toch altijd leuk om te weten!

MindandBeauty.nl DRKS sieraden Daily Luxury Collection

Van goud, zilver tot rosé goud

De druppelvormige rosé vergulde oorbellen zijn ongeveer 3 cm lang en volledig bezet met zirconia’s. Ook deze oorbellen fonkelen weer alsof hun bestaan er vanaf hangt, heerlijk! De naam ‘Daily Luxury Oorbellen XV Rose‘ onthult direct dat ook deze beauties uit de Daily Luxury Collection komen. Ze zijn wat subtieler dan de oorbellen die jullie hiervoor zagen, maar doen qua uitstraling zeker niet onder. Soms heb ik ook zo’n dag dat ik geen zin heb in grote oorbellen of vind ik dat het niet past bij mijn outfit, dan is dit formaat perfect!

MindandBeauty.nl DRKS sieraden Daily Luxury Collection

De kleur rosé goud vind ik heel mooi aansluiten bij de kleur van mijn huid en haar. Ooit heb ik een kleuradvies-workshop gewonnen waarbij ze keken welke kleuren het beste bij je passen. Bij mij kwamen ze uit op een warm herfsttype. Met name warme kleuren, zoals bruin, groen en rood versterken mijn uiterlijk. Rosé goud is ook een warme kleur en je ziet direct dat het mijn gezicht als het ware wat zachter maakt, dan bijvoorbeeld zilver.

MindandBeauty.nl DRKS sieraden Daily Luxury Collection

Armcandy

Je zag het net al even voorbijkomen: ik heb ook een prachtige armband ontvangen! De druppelvorm van de oorbellen die je hierboven zag, komt ook terug in deze ‘Daily Luxury Armband II Rosé Goud‘. Toch heeft deze armband ook nog een mooie ronde vorm in het midden. Dat maakt de armband geschikt om ook te dragen bij rosé gouden oorbellen die bijvoorbeeld rond van vorm zijn. En geloof me: die hebben ze genoeg bij DRKS!

MindandBeauty.nl DRKS sieraden Daily Luxury Collection

De rosé vergulde armband is nikkelvrij en heeft een polsomtrek tussen de 14 en 19 cm. Je kunt de armband verstellen, zodat hij mooi aansluit om jouw pols. De armband is zowel klassiek als feestelijk, waardoor het bij allerlei outfits past. Zo draag ik deze armband als ik koffie ga drinken met een vriendin, naar mijn werk of als ik een diner heb.

MindandBeauty.nl DRKS sieraden Daily Luxury Collection

Verzorging van de sieraden

Als sieradenliefhebber ben ik zuinig op de sieraden die ik graag draag. Hoe beter je voor je sieraden zorgt, hoe langer je er plezier van hebt. Bij de sieraden die ik ontving van DRKS kreeg ik ook een overzichtelijke leaflet met daarop uitgebreid advies over hoe je de sieraden van DRKS het beste kunt verzorgen. Ze denken dus werkelijk overal aan en dat vind ik veelzeggend voor een bedrijf. Het gaat ze er niet alleen om dat ze de sieraden verkopen, maar ook dat de dragers ervan er zo lang mogelijk veel plezier van hebben.

Zijn jullie eigenlijk sieradenliefhebbers?

Liefs,
Amanda

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk om te lezen:

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.
Volg op Bloglovin
Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

16 Reacties

 1. Krystle/Batboy

  Ja, ben zelf ook een ekster ;). Wat een prachtige oorbellen zeg! de eerste hangers staan je super en wat een mooie foto’s!

  Antwoord
  • Amanda

   Gelukkig, ik ben niet de enige ekster hier in ons midden! Dankjewel voor het mooie compliment 🙂

   Antwoord
 2. Jenn

  Wauw, heel mooi! Ik hou ook van rosegoud en steentjes, ik ga zeker eens kijken!

  Antwoord
 3. kiki hasselton

  wauw, wat chique!! staat je fantastisch!!! Zelf ben ik ook echt een ekster, maar wat wil je als je goudsmid bent 😉

  Antwoord
  • Amanda

   Dankjewel! Een goudsmid, wauw! Dat vind ik een heel mooi en apart vak, echt een ambacht.

   Antwoord
 4. Wendy

  Ik vind dit soort oorbellen echt heel erg mooi. Maar uit gemakzucht draag ik eigenlijk altijd dezelfde oorbellen: kleine zilveren ringetjes. En dat terwijl ik zo kan genieten van mooie oorbellen en sieraden!

  Antwoord
  • Amanda

   Oooh, zo jammer! Je mag het jezelf écht gunnen hoor, van het dragen van mooie oorbellen bijvoorbeeld heb je nooit spijt 🙂

   Antwoord
 5. Mieke | mieksmind

  Yay jij hebt ook sieraden van DRKS. Ze staan je erg mooi! Ik ben ook erg blij met mijn sieraden. Zo fijn merk.

  Antwoord
 6. Dhini

  Prachtig sieraden vooral de onderste. Maar ze staan allemaal mooi bij jou

  Antwoord
 7. Jouvence

  Wauw, wat een prachtige sieraden heb je uitgekozen. De prijzen vind ik ook erg meevallen.

  Antwoord
 8. Daisy Van Dorsselaer

  Juwelen zoals deze zijn voor elke vrouw wel een zwak punt denk ik ? heel leuk merk met zeer mooie juweeltjes

  Antwoord
  • Amanda

   Dat denk ik ook wel, haha! We kunnen er nooit genoeg van krijgen 😉

   Antwoord
 9. Forever38.com (Vera)

  Prachtige items hoor, en het bijbehorende prijskaartje maakt ze nóg mooier 😉

  Antwoord
 10. Danielle

  Vind ze echt schitterend! Voor mij persoonlijk net iets te groot maar vind ze jou echt super staan!

  Antwoord
 11. Ester

  Staat je mooi! Zelf ben ik niet zo van glinsterende sieraden. Qua oorbellen draag ik bijna alleen maar knopjes of kleine zilveren ringetjes, soms met een klein bedeltje eraan.

  Antwoord
  • Amanda

   Dankjewel! De wat kleinere oorbellen vind ik ook altijd mooi staan, maar als ik moet kiezen is het toch vaak wel wat groter. Gelukkig hebben we zoveel verschillende smaken, dat maakt het leuk!

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. รับเหมาไฟฟ้า - ... [Trackback] [...] Find More Information here on that Topic: mindandbeauty.nl/drks-sieraden-daily-luxury-collection/ [...]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers