Een KNAPP(e) samenwerking met JohnBeerens.com

15 12 2015 | Algemeen

Mindandbeauty.nl Samenwerking met JohnBeerens.com

Ik kon er de afgelopen weken niets over zeggen, maar nu mag ik het eindelijk vertellen: ik ben een samenwerking aangegaan met de grootste beautywebshop van Nederland: JohnBeerens.com! Hoe en wat, ik vertel je alle details.

Bloggers gezocht
JohnBeerens.com is de grootste beautywebshop in Nederland met een enorm aanbod aan haar, huid, make-up, tanning en andere verzorgingsproducten. In november plaatste JohnBeerens een oproepje op Facebook. Ter promotie van hun nieuwe app met de heel toepasselijke naam – KNAPP – zochten ze enthousiaste beauty-, fashion- en lifestyle bloggers. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en een e-mail te sturen. Niet geschoten is altijd mis, toch? Het leek mij ontzettend leuk om bij te dragen aan de app, een nieuwe samenwerking aan te gaan, ervaring op te doen én daarnaast mijn blog MindandBeauty bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. Een soort springplak waardoor ik mijn blog naar een hoger niveau kan tillen. Zo gezegd, zo gedaan. E-mail gestuurd en afwachten maar. Al snel volgde een positieve reactie. YES! Maar het was nog geen definitieve go, want na de eerste selectie (waar ik dus doorheen was) vroegen ze mij een testblog te schrijven met het thema ‘feestdagen’. Ik kwam op een creatief idee en schreef het artikel ‘DIY –  Breng je make-uphoekje in kerstachtige sferen!’ met zelfgemaakte foto’s.

MindandBeauty.nl DIY Breng je make-uphoekje in kerstachtige sferen

En dat viel in de smaak! Samen met nog een aantal andere super leuke bloggers behoor ik nu tot het blogteam van KNAPP. Echt super gaaf en stiekem ben ik dan ook wel erg trots. Vind het toch wel een hele prestatie om uit al die inzendingen gekozen te worden 🙂

Maar wat is KNAPP eigenlijk? Pak vast je telefoon erbij, want dat ga ik nu uitleggen!

KNAPP
Ik vind de naam zo leuk bedacht! Simpel, maar toch heel effectief. KN-APP is een APP die beauty naar je smartphone brengt. Jeah! De app biedt niet alleen nieuwtjes op het gebied van beauty, maar staat ook vol met leuke tips en tricks. En het leukste is: alle artikelen zijn geschreven door echte beautyliefhebbers/bloggers, waar MindandBeauty nu dus ook bij hoort. Woohoo! Elke dag wordt de app aangevuld met nieuwe artikelen van verschillende bloggers uit het KNAPP-team. Je dagelijkse portie beauty dus binnen handbereik! De app is heel overzichtelijk en heel makkelijk in gebruik. Leuk voor in de trein, onderweg naar school, naar werk, of om gewoon lekker je pauze door te komen.

Samenwerking MindandBeauty.nl en JohnBeerens.com KNAPP

Het eerste artikel dat ik heb geschreven voor KNAPP staat vandaag (!) online en is exclusief te lezen als je KNAPP hebt gedownload. Nu heb ik je vast nieuwsgierig gemaakt, haha. Dat is ook de bedoeling! Je kunt KNAPP downloaden in de App Store of Play Store.

Samenwerking MindandBeauty.nl en JohnBeerens.com KNAPP 2

Oké, oke, hierbij alvast een voorproefje van mijn eerste artikel op KNAPP! Ik ben heel benieuwd naar wat jullie van de APP en het artikel vinden, dus laat het me zeker weten!

Samenwerking MindandBeauty.nl en JohnBeerens.com KNAPP

Liefs,
Amanda

Volg op Bloglovin
Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

4 Reacties

 1. Kim

  Ja, zo leuk om samen de app van content te voorzien. Welkom 🙂

  Antwoord
  • Amanda

   Dankjewel, Kim! Super veel zin in 🙂

   Antwoord
 2. Nienke

  Leuk! Ik heb stage gelopen bij johnbeerens.com en heb daar ook aan de app meegewerkt (logo ontworpen, test content gemaakt, meegedacht over wat er in moest enzo). Leuk om te zien dat ze nu actief met de app aan de slag gaan 🙂

  Antwoord
  • Amanda

   Oh, wat leuk! Dan is dit zeker gaaf om terug te zien. Eer van je werk!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers