Favorite/review – Max Factor Creme Puff Blush (05 Lovely Pink)

26 08 2015 | Beauty & Mode

Review Maxfactor Creme Puff Blush 05 Lovely Pink

Oooh, ik ben toch helemaal verslaafd aan deze blush van Max Factor de laatste tijd. Het is de kleur 05 Lovely Pink en hij is gewoon perfect voor mijn lichte huid. Ik gebruik ‘m echt elke dag en laat je zien wat hij doet op mijn huid.

Aankoop

Deze blush is al even in de winkel te koop, maar ik maakte er pas kennis mee nadat ik de ‘m scoorde tijdens de Kruidvat 1 + 1 gratis actie op alle make-up. Oh, oh, oh, ik ben zo blij dat ik deze blush heb gekocht, zeker met mijn lichte huidje.

Review Maxfactor Creme Puff Blush 05 Lovely Pink

Verpakking

De blush is heel compact en zit in een ronde, zwarte verpakking met een doorzichtige, klikbare deksel. Op de deksel staat uiteraard ‘Max Factor X’ en met een bijpassend gouden randje is het gewoon een lief ding.

Review Maxfactor Creme Puff Blush 05 Lovely Pink

Samenstelling

De blush heeft een leuke ‘baked’ structuur wat het een speelse, maar chique uitstraling geeft. De (koraal)roze tinten passen goed bij elkaar en vormen een mooie combinatie. Door de licht poederige formule kun je de blush op een subtiele manier aanbrengen, zonder dat er een duidelijke blushlijn te zien is. Fijn!

Review Maxfactor Creme Puff Blush 05 Lovely Pink

Met flits zie je dat er in de blush ook zeker een shimmer zit. Yes, ik ben hier dol op! Op de foto kun je ook goed zien dat de blush een beetje een peachy kleur bevat wat voor warmte zorgt.

Review Maxfactor Creme Puff Blush 05 Lovely Pink

Het resultaat

Kijk die shimmertjes! Ik heb deze foto buiten in de zon gemaakt. Dit is de blush na één keer aanbrengen op de huid. Je kunt de blush natuurlijk ook in meerdere laagjes aanbrengen zodat hij intenser wordt, maar als je een lichte huid hebt zoals ik, is dat helemaal niet nodig. Ik vind de ‘shine’ erg mooi. Heb je een donkere huid, dan zou deze blush erg mooi zijn als highlighter.

Review Maxfactor Creme Puff Blush 05 Lovely Pink

Oordeel

En dan natuurlijk hoe hij er op mijn lichte huid uitziet. Links op de foto heb ik geen blush op, rechts op de foto wel. Zie je het kleurverschil en die mooie glans? I love this! <3 De blush geeft me een mooie lichte blos én daarnaast een warme uitstraling op een subtiele manier. Hij is niet overdreven aanwezig, maar precies goed. Dat is ook de reden waarom ik deze blush élke dag gebruik. Ik ben er erg blij mee, zeker omdat een blush voor de lichte huid niet altijd even makkelijk te vinden is. Overigens is deze blush niet alleen geschikt voor de lichte huid. Hij zou ook erg mooi staan op een donkere huid als een highlighter óf als een blush die je intenser (meerdere laagjes) hebt aangebracht. Lovely Pink is overigens niet de enige blush. Er zijn nog 3 andere blushes te koop in de kleuren:

 • Seductive Pink
 • Gorgeous Berries
 • Alluring Rose

Voor elke huidskleur is er dus zeker een blush te vinden die goed past! De creme puff blushes kosten € 12,99 per stuk en zijn te koop bij de drogisterij.

Wat is jouw favoriete blush op dit moment?

Liefs,
Amanda

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk om te lezen:

Volg op Bloglovin
Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

5 Reacties

 1. Femke

  Oehh ik heb twee blushes uit deze lijn.. Review komt als het goed is volgende week donderdag online. Ik vind deze kleur erg mooi :-)!

  Antwoord
  • amanda

   Oh ik ben benieuwd welke twee in je review komen! 🙂

   Antwoord
 2. Vanessa

  Ziet er mooi uit! Ik heb ook een lichte huid en veel blushes zijn al snel te fel.

  Antwoord
  • amanda

   Ja, dat probleem heb ik dus ook altijd. Maar deze is dus echt heel fijn 🙂

   Antwoord
 3. Estrella

  Toevallig van de week met deze blush in m’n hand gestaan. Vond ‘m zo mooi maar toch ook te duur, dus laten liggen.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers