Gadget – Koffiefiguurtjes van Modesa.nl

2 09 2015 | Culinair

Review Gadget Koffiefiguurtjes Modesa.nl - MindandBeauty.nl

Bye, bye, barista! Vanaf vandaag maak ik mijn eigen vrolijke koffiekunstwerkjes. Een hartje, strikje, koffiekopje óf een smiley? Ik heb het allemaal in huis en draai mijn hand er niet langer voor om. Binnen no time tover ik de meest leuke en grappige figuurtjes op een heerlijke cappuccino, caffè latte of latte macchiato. En ik zal je vast verklappen, het is zo makkelijk daar kan geen handsome barista tegenop. Tututututu, inspector gadget!

Een tijdje terug ontving ik een veelbelovende enveloppe van Modesa.nl. Gauw maakte ik de enveloppe open en tadaaa, daar kwamen deze 16 stuks koffiefiguurtjes uit. 16 koffiefiguurtjes! Ik dacht maar één ding: dat wordt héél veel koffie zetten, of in mijn geval cappuccino, haha 🙂

Review Gadget Koffiefiguurtjes Modesa.nl - MindandBeauty.nl

Het zijn 16 verschillende figuurtjes en ik vind ze allemaal zo leuk. Ik kon gewoon niet kiezen welke ik als eerste wilde proberen. Een zon, kopje koffie of de koffieboontjes? Maar dan spot ik de PANDA! Amanda Panda, dit is voorbestemd, deze ga ik als eerste testen 🙂

Review Gadget Koffiefiguurtjes Modesa.nl - MindandBeauty.nl

De plastic koffiefiguurtjes zijn ongeveer 15 cm en hebben een handig handvat. Je drukt de figuurtjes heel makkelijk uit en kunt aan de slag! Het is trouwens ook handig dat ze eraan gedacht hebben om een uitdrukbaar plastic rondje in het handvat te maken. Als je de figuurtjes bij elkaar wilt bewaren, doe je er gewoon een touwtje of iets dergelijks doorheen en je hebt ze allemaal bij elkaar.

Review Gadget Koffiefiguurtjes Modesa.nl - MindandBeauty.nl

Tijd voor cappuccino nummer één!

Review Gadget Koffiefiguurtjes Modesa.nl - MindandBeauty.nl

Het figuurtje past echt precies op het kopje en met het handvat haal je het er gemakkelijk ook weer af, zonder dat je handen vies worden.

Review Gadget Koffiefiguurtjes Modesa.nl - MindandBeauty.nl

Vervolgens strooi je voorzichtig wat cacao of kaneel over het figuurtje en dan…

Review Gadget Koffiefiguurtjes Modesa.nl - MindandBeauty.nl

Is daar de panda! Cute! Ik word hier spontaan blij van, haha. De kaneel valt precies goed. Ik voel me bijna schuldig als ik een slokje neem, omdat het er zo leuk uit ziet. Het figuurtje spoel ik af onder de kraan met koud water en klaar ben ik. Gedurende de week drink ik nog een paar cappuccino’s en natúúrlijk kan ik het niet laten om dan een ander leuk koffiefiguurtje te testen.

Review Gadget Koffiefiguurtjes Modesa.nl - MindandBeauty.nl

Lief die hartjes! Drie keer raden wie die gemaakt heeft, haha. Natuurlijk wilde vriendlief dit ook even testen. Het is echt een fluitje van een cent. Figuurtje erop, kaneel erover en voila! Het maakt het drinken van een lekkere cappuccinno of latte (net waar je van houdt) nóg leuker en verrassender. Het is ook heel grappig om te doen. Als je bij iemand op de koffie bent, verwacht je dit niet én dat maakt het juist zo leuk. Je kunt het trouwens niet alleen voor je dagelijkse bakje koffie gebruiken, het werkt ook prima voor het decoreren van een gerecht of toetje. Multifunctioneel dus! Zo zou je je tijdens Kerstmis helemaal kunnen uitleven met het kerstboomfiguurtje of je lief kunnen verrassen met een lief hartje op Valentijn. Met de 16 verschillende figuurtjes kun je echt wel even vooruit, variatie genoeg!

Review Gadget Koffiefiguurtjes Modesa.nl - MindandBeauty.nl

Jaaa, ik drink ‘m toch echt op! De figuurtjes liggen inmiddels vlakbij ons koffiezetapparaat, want ik blijf het leuk vinden om telkens een ander figuurtje te proberen. Wie dus bij ons een cappuccino komt drinken, moet dus niet gek opkijken als daar ineens een knap kunstwerkje opzit. Als er verzoekjes zijn, hoort deze barista in spé het graag 😉

Wil je net als ik zelf ook aan de slag als amateur barista met deze koffiefiguurtjes, ga dan naar de website van Modesa.nl. De koffiefiguurtjes kosten € 9,95 voor 16 stuks, wat neerkomt op € 0,62 per figuurtje. Ik ben natuurlijk wel benieuwd hoe je skills zijn, dus tag MindandbeautyNL of stuur een berichtje 🙂

Liefs,
Amanda

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk om te lezen:

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.
Volg op Bloglovin
Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

8 Reacties

 1. Marciëlla

  Ik drink graag cappuccino en vooral latte machiato, maar heb helaas geen eigen apparaat thuis. Maar ik moet toegeven dit ziet er wel heel leuk uit haha.

  Antwoord
  • amanda

   Haha, ja he! Ik word er elke keer zo blij van ??

   Antwoord
 2. Femke

  Dit is leuk zeg, erg handig!!

  Antwoord
 3. Jacqueline wiegman

  Kom gauw zo bakkie bij je drinken. Ha ha leuk hoor. Gr ma xxx

  Antwoord
  • amanda

   Jij krijgt van mij natuurlijk hartjes ?❤️

   Antwoord
  • amanda

   Kopen, kopen, kopen ?

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Dan Helmer - ... [Trackback] [...] Find More Info here to that Topic: mindandbeauty.nl/gadget-koffiefiguurtjes-van-modesa-nl/ [...]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers