Geld besparen op huishoudelijke producten? Zo doe ik dat!

11 08 2021 | Lifestyle

geld besparen op huishoudelijke producten MindandBeauty.nl

Aanbiedingen, koopjes en goede deals, wie wil die nou niet? Huishoudelijke producten (zoals wasmiddel, wasverzachter en vaatwasblokjes) op de kop tikken voor een schijntje, daar word ik blij van. Waarom meer betalen als het voor minder kan? Als dure huishoudelijk producten bijna op zijn, ga ik op jacht. Er moet ergens een aanbieding te vinden zijn waarmee ik kan besparen op huishoudelijke producten die ik nodig heb. Soms een hele speurtocht, maar mijn tactiek – die ik door de jaren heen heb geperfectioneerd – laat me niet vaak in de steek. Die besparingen gun ik jou ook, dus hier komt mijn stappenplan!

Inventariseer wat (bijna) op is om te besparen

Hoe meer items je bij dezelfde winkel kunt bestellen, hoe meer je kunt besparen op huishoudelijke producten. Zo betaal je vaak boven een X bedrag geen verzendkosten. Plus, als je alles in 1 keer laat leveren, is het ook nog duurzamer. Er zijn ook webshops – zoals Kruidvat.nl – die zelfs aanbiedingen hebben met als voordelige extra ‘gratis thuisbezorgen’. Actieproducten mét gratis verzending dus. Check die categorie zeker ook even. Zo pak je én korting én gratis verzendkosten, zelfs als je niet boven een X bedrag komt.

Leestip: Hoe besparen op boodschappen? Nou zo!

Mijn vaste (online) adresjes om te besparen

Er zijn verschillende webshops die regelmatig onweerstaanbare bulkdeals hebben speciaal voor huishoudelijke producten. Mijn vaste go to’s zijn: kruidvat.nl, bol.com en plein.nl. Soms komt het zelfs voor dat meerdere webshops dezelfde huishoudelijke producten in de aanbieding hebben. Ook dat controleer ik altijd even. Het kan je zo een paar euro schelen!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je nog meer korting? Schrijf je in voor de nieuwsbrief voordat je bestelt. Vaak krijg je dan nog een extra kortingscode per e-mail toegestuurd die je direct kunt verzilveren op je bestelling. Soms gaat het om gratis verzendkosten, maar ik zie ook wel eens een vast kortingsbedrag staan van bijvoorbeeld €5. Alle kleine beetjes om te besparen op huishoudelijke producten helpen, nietwaar?

Google is je beste vriend(in)

Worden er toch verzendkosten gerekend, of kun je het huishoudelijke product niet in de aanbieding vinden? Google dan even op ‘kortingscode [winkel]’. Handige websites die allerlei kortingen verzamelen ploppen dan op, zoals acties.nl en kortingscode.nl. Echt, deze websites hebben mij al een behoorlijk wat (verzend)kosten bespaard.

BONUSTIP: online spaarprogramma’s

Er zijn online spaarprogramma’s waarbij je geld terugkrijgt als je via hun referallink een aankoopt doet. I love it. Zelf maak ik graag gebruik van Euroclix.nl. Aanmelden is geheel gratis! Je kunt je aanmelden voor Euroclix via mijn persoonlijke linkje, dan krijg ik ook weer wat extra punten die ze ‘clix’ noemen. 1 clix staat gelijk aan €0,01. Het fijne van Euroclix vind ik dat je met behulp van de ‘Clix Assistent’ die je kunt downloaden voor jouw browser precies kunt zien of je via een website punten verdient en hoeveel punten dat zijn. Naast online shoppen kun je ook nog op andere manieren clix verdienen (als je dat wilt, je kunt dit gemakkelijk aan- en uitzetten), bijvoorbeeld door:

  • dagelijks hun e-mailtjes te lezen
  • deel te nemen aan online onderzoeken
  • gebruik te maken van acties die speciaal zijn voor Euroclix-leden

Aanbiedingen bij EuroClix

Vanaf 1.000 clix (= €10) kun je jezelf laten uitbetalen in geld naar jouw rekeningnummer. Easy peasy! Het leuke vind ik dat wanneer je langer doorspaart de uitbetaalbonus groter wordt. Zo zijn 2.000 clix al €25 waard en bij 5.000 heb je zelfs al €75 bij elkaar gespaard. Het loont dus de moeite om door te sparen. Het is in elk geval (flink) meer dan de rente die je bij de bank krijgt.

Als je benieuwd bent naar alle spaarprogramma’s waaraan ik deelneem, lees dan ook mijn blog ‘Geld verdienen op internet met e-mails lezen: betrouwbare spaarprogramma’s waaraan ik deelneem‘.

Zo, mijn bespaarmagic is on fire! Ga jij deze tips gebruiken om te besparen op huishoudelijke producten? Laat het me weten in een reactie. En als je nog een slimme bespaartip hebt die hier niet bijstaat, laat het ook dan weten. Dan voeg ik ‘m toe!

Liefs,
Amanda

Dit artikel bevat affiliate links.

Foto door Studio Annemarije.

Volg op Bloglovin
Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers