Geluksmomentjes #1

10 07 2015 | Persoonlijk

Geluksmomentjes-MindandBeauty.nl
Waar word jij nou echt gelukkig van? Een nieuwe tas of een wandeling op het strand? Geluk zit soms in hele kleine dingen. Het kan een glimlach van een onbekende zijn of een knipoog van je grote liefde. Speciaal voor deze eerste post ‘Geluksmomentjes’ heb ik een paar van mijn persoonlijke geluksmomentjes verzameld. This makes me happy!

ETEN!
Ik kan er niets aan doen, maar ik word ontzettend blij van lekker eten. En dat kan van alles zijn hoor, maar je mag mij echt wakker maken voorย pannenkoeken en spaghetti. Hilarisch he! Als je uit alles mag kiezen, Amanda, wat kies je dan? PANNENKOEKEN en SPAGHETTI!ย Ik lijk wel een klein kind, maar het is zoooooo lekker. En niemand maakt pannenkoeken zo lekker als mijn eigen moeder. Clichรฉ, I know but, don’t care ๐Ÿ™‚ Pannenkoeken met poedersuiker zijn echt mijn absolute favoriet naast spaghetti, want ook daar doe ik een moord voor (niet echt natuurlijk). Spaghetti met een overload aan kaas, mmmmm! En verder kan ik echt genieten van chocolade, kazen, pasta’s, sushi, carpaccio en verschillende soorten vis.

Liefde
All we need is love! Ik vind het heerlijk om na een intensieve werkdag thuis te komen bij vriendlief. Het voelt vertrouwd en het is fijn om te weten dat hij van me houdt. Een kus, knuffel, glimlach of knipoog het voelt ontzettend fijn om die van hem te krijgen. Maar liefde is niet alleen dat. Liefde gaat veel verder dan alleen een aanraking of liefkozing. Samen plannen maken voor de toekomst, samen leuke dingen doen, samen lol hebben en samen genieten. Liefde is samenzijn. En om er nog maar eens een clichรฉ in te gooien: in voor- en tegenspoed! Want ook dat is liefde. Zit ik even niet lekker in mijn vel of gaan de dingen niet zoals ik het wil, op zijn schouder mag ik altijd leunen. Hij vangt me op en zal er voor me zijn. Maar er zijn ook hele kleine dingen. Zo schenkt hij bijna elke avond een wijntje voor me in en legt soms zelfs mijn tandenborstel met tandpasta klaar. Wat een schat he!

(Schoon)Familie
Ik ben dol op familie. Ik zou niet zonder ze kunnen. Vroeger had ik zelfs heimwee. Niet omdat ik het niet naar mijn zin had, maar omdat ik iedereen thuis gewoon miste. Ik vind familie dan ook erg belangrijk. Ze hoeven niet elke dag op de stoep te staan, dat is dan weer teveel van het goede (al vind ik dat wel heel gezellig), maar ik heb ze graag in mijn leven. Ik deel graag dingen met ze en het is ontzettend fijn om familie te hebben die achter je staat en die er voor je is. Helemaal happy word ik van gezellig met z’n allen uit eten gaan. Ik kan er echt van genieten als ik iedereen bij elkaar lekker zie eten, lol zie hebben en ook zelf zie genieten. Op dat soort momenten ben ik echt intens gelukkig.

Waar word jij gelukkig van?

Liefs,
Amanda

Foto door Julia Caesarย (Unsplash).

Volg op Bloglovin

Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

1 Reactie

  1. Jacqueline wiegman

    Als ik dat leest word ik er ook blij van groetjes van je ma.xxx

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers