Hond een wijntje? Hondenwijn in de schappen van ALDI

7 12 2020 | Huisdieren, Lifestyle, Wijn

Hondenwijn Aldi Posh Poosh

Samen met je hond een wijntje doen. Dat klinkt in eerste instantie als een ludiek idee. Toch kan het! Supermarkt ALDI brengt namelijk echte hondenwijn op de markt (vanaf 7 december 2020). Jullie weten dat ik echt een wijnfreak ben, dus ik kon het niet laten om hier op mijn blog wat aandacht aan te besteden. En het beste van alles is toch wel dat deze hondenwijn 100% natuurlijk is en vrij is van druiven en alcohol. Volledig safe dus om een avondje samen door te zakken met je fluffly hondenvriend (bij wijze van spreken)! 😉

Hondenwijn: Posh Poosh wijn van ALDI

Ik zie mezelf en Bollie al zitten samen. Elk met onze eigen wijntje. Filmpje aan en gaan! Wout ligt ondertussen lachend op de bank omdat hij het zo hilarisch vindt. Oké, het zal niet elke avond feest zijn – ik drink enkel in het weekend – maar een leuk idee is het wel voor een keertje, vooral nu. Dat moet ALDI vast ook gedacht hebben, want in hun persbericht staat het volgende:

Als je in deze tijden niet te veel vrienden mag uitnodigen, hoe fijn is het dan dat je hond wel altijd bij je mag zijn! En hoe leuk is het dat je binnenkort samen met je huisdier heerlijk een ‘glaasje wijn’ kunt drinken.

Cheers, to men’s best friend!

De inhoud van een flesje hondenwijn met de naam ‘Posh Poosh’ is speciaal samengesteld voor honden (ouder dan 3 maanden) en bevat 100% natuurlijke ingrediënten. Zo zit er onder andere limoen, ginseng en vlierbloesem in. Het is als het ware een witte wijn zonder koolzuur en alcohol. Je kunt de hondenwijn dus met een gerust hart aan je viervoeter geven. Maak het wijntje open en serveren maar! Bied het aan in een mooie drinkbak of – voor een extra twist – giet het over het voer. Extra feestelijk en (misschien ook wel) extra genieten voor jouw trouwe viervoeter(s). Het is natuurlijk niet elke dag dat je een wijntje voorgeschoteld krijgt van het baasje!

Wijnen, wijnen, wijnen

De hondenwijn “Posh Poosh” is vanaf 7 december 2020 verkrijgbaar bij alle ALDI-filialen en kost per flesje €2,49. In de schappen zal het niet moeilijk te vinden zijn, want het label op de hondenwijn spreekt boekdelen. Extra credits wat mij betreft voor de opmaak, ALDI!

Of ik het een keertje voor Bollie ga halen? Zeker wel! Het lijkt me erg leuk om zijn reactie te zien wanneer hij van de hondenwijn slurpt. Mocht het in de smaak vallen, dan lijkt hij toch meer op zijn baasje(s) dan ik dacht 😉

Liefs,
Amanda

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk om te lezen:

Volg op Bloglovin
Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers