Jullie weten vast wel dat ik gek ben op lekker eten. Hoe ik zo slank blijf is nog steeds een raadsel, want de vele stukken kaas blijven niet echt hangen… Oh wacht, die kaasvetjes zitten op m’n achterste en tegen die derrière hoef ik niet aan te kijken. Hoe “bad ass” (hihi) is dat! Dikke jeah (!) daarvoor, haha. Alle gekheid op een stokje: I love cheese! Een stukje roombrie hier, een hapje port salut daar en ook nog wat toastjes met blue stilton in port… Laten we het erop houden dat de kaasboer heel blij met mij is. In de wereld van de kazen is er nog genoeg te ontdekken, zo ook REGENBOOG KAAS! Say what? Say CHEESE! 😛
Regenbooskaas
Nee, ik ben echt niet gek geworden. Regenboog kaas is een feit. Een food trend die ik even met je moet delen én op z’n minst moet laten zien. De glimmende kaassliertjes in verschillende kleuren (en smaken) lijken zo uit het land van eenhoornen en regenbogen te zijn getoverd. Niet voor niets is de tosti dan ook omgedoopt tot “the unicorn toastie”. Hoe toepasselijk!
Eet smakelijk
Zodra je #rainbowcheese op instagram zoekt, vliegen de leuke kleurvolle caloriebommen je letterlijk om de oren. Broodje regenboog, iemand? Voordat je je tanden in een tosti met rainbow cheese kunt zetten, moet je wel even over de regenboog naar Hong Kong’s Kala Toast vliegen. En voor 42 Hong Kong Dollar (= € 4,73) heb je dan ook wat, want de regenboog kaas bestaat uit verschillende smaken! Lavendel (paars), basilicum (groen), tomaat (rood) en een combinatie van 4 soorten kaas (geel: cheddar kaas, mozzarella en Zwitserse Emmental en Gruyere kaas).
Oooooeehh…
@hkfoodiexblogger (van bovenstaande post) heeft de populaire nieuwe snack geproefd. Haar mening? Zij was niet heel erg enthousiast en vond het geheel nogal olieachtig. Wel jammer, want het ziet er zo leuk uit! Smaken verschillen natuurlijk.
Zou jij een tosti met regenboog kaas willen proberen? Ik wel hoor! Nomnomnom.
Liefs,
Amanda
Zoo heerlijk!
Ik zie mezelf ook wel een tosti met alle kleuren van de regenboog eten, nomnomnom!
Awesome!!
Haha, vind ik ook!
Haha wat apart! Al geloof ik niet dat ik het er lekker uit vind zien…
Hihi, en nu nog de vraag hoe het smaakt :p