Jeah of neah? – Nekbandje tattoo

27 06 2015 | Beauty & Mode

Nekbandje-tattoo-MindandBeauty.nl-1

Als je (net als ik) een kind uit de 90’s bent, dan herken je dit gelijk! Men, dit was echt een hit toen ik een jaar of 8 was ofzo. Oké, ik voel me nu officieel bejaard, maar deze trend is terug van weggeweest. Wat vinden jullie: jeah! of neah! ?

Ik herinner me nog dat ik echt helemaal weg was van dit nekbandje. Het leek net of ik een tattoo in mijn nek had en dat was toen echt super stoer. Volgens mij sta ik er ook nog mee op een oude schoolfoto. Het bewijs is dus vereeuwigd, haha. Gelukkig weet ik niet waar deze foto is… of toch wel, maar doe ik alsof ik het niet weet 😉 Anyways, zelfs de Spicegirls hadden dit bandje om. Come on! De Spicegirls! Dan moet het wel helemaal een dikke trend geweest zijn.

Die trend lijkt nu dus terug te zijn. Toen ik in Disneyland was, viel het me op dat er dus echt weer meiden zijn die dit bandje rond hun nek dragen. Jaren terug had je ze in verschillende kleuren, met of zonder hangertje en kon je ze om je pols, nek of zelfs arm dragen. Ik kon het natuurlijk niet laten, dus ik heb er weer één aangeschaft. Lekker met de trend mee, dacht ik. Maar toen ik hem omdeed, was ik toch niet helemaal zeker van mijn zaak. Misschien moet ik er gewoon aan wennen, maar om dit juweeltje nou naar mijn werk aan te doen? Toch maar niet. Volgens mij ben ik het ‘ontgroeid’. En, misschien is het ook wel een trend die snel weer overwaait. Ik weet het niet. De meiden die het om hadden stond het in ieder geval erg leuk! Ik laat het nekbandje maar even voor wat het is en koester de herinneringen. Spicegirls, nekbandje tattoo en Spicegirl schoenen… Die goede oude tijd!

Wat vinden jullie? Is het nekbandje als tattoo voor jullie een: jeah! of een neah!? Ik ben heel benieuwd.

QueenoftheSea.nl Schelpensieraden Schelpenchoker beige

Liefs,
Amanda

P.S. Ik zoek nog iemand die het nekbandje (op de foto) graag wil hebben. Laat een reactie achter als je iemand weet of hem zelf graag wilt hebben 🙂

Volg op Bloglovin
Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

8 Reacties

 1. Larissa

  Omg omg ja ik!!!! Ik wist niet hoe die dingen heten maar wou er pas een aanschaffen. Is indd niet echt iets formeels maar wel leuk voor een festival!

  Antwoord
  • amanda

   Haha, zeker weten leuk voor een festival! Ik zorg dat je ‘m krijgt 😉

   Antwoord
 2. Melisa

  Auw gaaf ja vlm komt het weer heelemaal in… ik ben allen nog opzoek naar zo’n bandje allen geen idee waar ik die kan kopen 🙁 en ja ik zou hem erg graag willen hebben 😀

  Antwoord
 3. Sophie

  Hey,
  Ik vind ze ook hélémaal geweldig!
  Maar mn ouders en zelfs mn broers vinden het vreselijk “het is raar” volgens hun, wat ik onzin vind het is gwn een manier van uiten! Maar ik ben een beetje onzeker, en ben bang dat andere nare reacties gaan zeggen als k m draag? Gwn dragen of niet?

  Antwoord
  • Amanda

   Hi Sophie, deze bandjes zijn ook ontzettend leuk! Op festivals worden ze (nog steeds) heel veel gedragen, maar ook in het dagelijks leven zie ik steeds meer meiden die dit bandje dragen. Het is zeker niet vreselijk of ‘raar’, het is een manier van laten zien wat jij leuk vindt. Ik snap goed dat je een beetje onzeker wordt, ook door de mening van je ouders en broers, maar laat je niet ontmoedigen hoor! Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende meningen, maar de mening die telt, is die van jezelf. Ik denk dat je ouders en broers wel bijdraaien als jij ze laat zien hoe leuk het kan staan en hoe blij het jou maakt. Gewoon dragen dus en niet bang zijn. Proberen kan in elk geval geen kwaad! 😉

   Antwoord
 4. Rosalie

  Waar kun je deze leuke bantjes eigenlijk kopen??

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers