MindandBeauty.nl heeft een webshop!

3 06 2021 | Algemeen, Ondernemerschap

Webshop MindandBeauty.nl

Na de complete transformatie van mijn blog en mijn eigen gifjes (hoe gaaf!) pak ik nog verder door! Komt er nog meer? Hell jeah! Het idee van een eigen webshop borrelde al even, maar toen mijn nieuwe website live was wist ik het echt zeker: ik wil mijn blog uitbreiden met een webshop. Ik praat je even bij over het hoe en waarom van deze toffe keuze!

Waarom een webshop?

De reacties op de lancering van mijn vernieuwde blog waren geweldig. Alhoewel ik het persoonlijk toch wel een grote en dus spannend stap vond om mijn hele blog op de schop te gooien, voelde het als iets wat ik ‘moest’ doen. Het klinkt misschien een beetje zweverig, maar ik wist dat dit de juiste stap was voor mij. Na meer dan 5 jaar bloggen in een vrij simpel thema werd het tijd voor een transformatie. Ik was immers in al die tijd ook veranderd. Mijn blog past nu helemaal bij de Amanda anno nu. Dat maakt me heel happy.

Maar zoals altijd staat mijn creatieve brein nooit stil. Ik zie altijd allerlei mogelijkheden. Het kan altijd beter, leuker, mooier of uitgebreider. Dat laatste is denk ik een gevolg van mijn perfectionisme, ondernemersgeest en creativiteit. Ik heb vaak teveel ideeën en te weinig tijd, haha! What else is new? Afijn, toen mijn getransformeerde blog was gelanceerd, pakte ik door met eigen gifjes en ik beloofde dat er nog meer aankwam. Het derde element is dus een WEBSHOP!

Maar, waarom? Mijn is missie om ambitieuze boss ladies en huismussen te empoweren om te doen wat hen gelukkig maakt. Om het leven te leiden waar zij gelukkig van worden. Wat zeg ik? Waar jij gelukkig van wordt, want jij bent immers degene die mijn blogs leest. Ik zie mezelf als een soort cheerleader die vanuit haar eigen leven laat zien dat je voor jezelf mag kiezen zonder schuldgevoel. Je mag lak hebben aan wat de maatschappij ‘normaal’ vindt en verwachtingen die gaan bij mijn linea recta in de prullenbak. Naast blogs en posts op social media wilde ik die missie ook vormgeven in iets concreets, iets tastbaars. Fysieke items die je voor jezelf kunt kopen of cadeau kunt doen aan een andere powervrouw. Om zo de boodschap van women empowerment nog meer te verspreiden! Samen maken we een veel grotere impact dan ik in mijn uppie. Hoe meer vrouwen dit gaan uitdragen, hoe meer vrouwen ook empowert worden. Die gedachte alleen al maakte mij zo ontzettend gemotiveerd om de webshop te realiseren.

Wat voor items zijn er in de webshop te koop?

Als je mij een beetje kent, weet je dat ik dingen nooit half doe. Ik ben niet het type dat lukraak items inkoopt en ze online knalt voor een leuk prijsje. Ik heb er heel bewust voor gekozen om mijn missie door te trekken in een kwalitatief aanbod van de webshop. Zo kwam ik op “items door vrouwen, voor vrouwen“. Met elke aankoop empower je dus niet alleen jezelf, maar ook de boss lady die het product heeft gemaakt. Who run the world? GIRLS!

Er zit dus oprecht een hele gedachte achter de webshop. Het is eigenlijk een concept wat is ontstaan uit een persoonlijke passie en missie. Toen ik dit helder had voor mezelf ben ik op zoek gegaan naar items voor in de webshop. Ik vond het belangrijk dat zowel de ambitieuze vrouwelijke ondernemer als de ultieme huismus iets kan shoppen waar ze helemaal blij van wordt. Daar is een mooie collectie van te gekke items uit ontstaan! Zo vind je in de webshop prachtige kaarsen in allerlei decoratie vormen, stijlvol art work voor op je thuiskantoor, gezichtsrollers voor een heerlijk me-time moment en nog veel meer.

Ik heb alle items persoonlijk geselecteerd en onderworpen aan een kritische keuring. Als ik het niets vind, komt het niet in de webshop. Dus ik kan oprecht zeggen dat ik alle items, die nu in de MinandBeauty.nl webshop staan, ook zelf zou aanschaffen of cadeau zou doen aan een powervrouw. Als ik door de items scroll dan verschijnt er als vanzelf een mega glimlach op mijn gezicht. Zo fijn! Ik kan alleen maar hopen dat dat bij anderen ook zo is.

Leuk weetje: ook voor de inkoop van verpakkingsmaterialen heb ik bewust gekeken naar bedrijven waarbij vrouwen aan het hoofd staan. Ik voer het in zoveel mogelijk aspecten door en dat is soms echt wel behoorlijk zoeken, maar in the end het helemaal waard.

Heb ik ambities voor de webshop?

Het belangrijkste van de webshop vind ik dat ik vrouwen er blij mee maak en inspireer tot women empowerment. Ik heb geen hoge verwachtingen (bewust niet), maar elke bestelling maakt al een verschil. Al zou ik maar 1 bestelling krijgen, dan weet ik dat ik in elk geval 1 leven heb mogen inspireren. Dat is toch: wauw?! Dan is mijn missie al meer dan geslaagd. Zo voel ik het echt. Maar, ja er is een maar, ik heb wel ambities hoor. Ik zou heel graag zien dat vrouwelijke ondernemers mij op een gegeven moment weten te vinden, zodat ik op die manier het aanbod steeds iets verder kan uitbreiden en nog meer vrouwen kan empoweren. Het cirkeltje is al meer dan rond, maar dan zou die cirkel nog groter worden. I love that idea! Dus ben jij of ken jij een geweldige powervrouw die zelf prachtige items maakt die passen bij “door vrouwen, voor vrouwen”, let me hear you! Wie weet zijn we een leuke match.

Voor nu wil ik je graag uitnodigen om een kijkje te nemen in de webshop. Ik hoor heel graag wat je ervan vindt! Laat je het me weten via een reactie? Zou ik leuk vinden!

Liefs,
Amanda

Foto door Studio Annemarije.

Volg op Bloglovin
Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

2 Reacties

 1. Romy

  Het is echt een ge-wel-di-ge webshop geworden. Gefeliciteerd met deze geweldige mijlpaal! En man man (of nee: vrouw vrouw) wat is je webshop mooi geworden. Zo tof dat women empowerment in alles terugkomt, tot aan de verpakkingen aan toe.

  Antwoord
  • Amanda

   Dankjewel, Romy! Het is ook echt een feestje dat de webshop nu online is en dat women empowerment op deze manier verspreid kan worden. Ben er helemaal happy mee!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers