MindandBeauty.nl krijgt een complete make-over

1 03 2021 | Algemeen, Persoonlijk

Typen op een laptop

Je leest het goed: een complete make-over! En met compleet, bedoel ik ook echt COMPLEET. Van een nieuw logo tot een rigoureuze verandering van de lay-out. Niets blijft hetzelfde. Nouja, op mijn artikelen na dan natuurlijk. Die blijven gewoon bestaan, dus je kunt rustig ademhalen. Alles gaat op de schop! Na ruim 5 jaar in de huidige stijl te hebben gewerkt, vin ik het tijd voor een frisse wind. Terwijl mijn blog qua uitstraling hetzelfde is beleven, ben ik veranderd. Dit stukje web, mijn uitlaatklep, voelt niet meer als echt van mij. Tijd om daar eens verandering in te brengen dus. Ik praat je bij over het hoe, wat en waarom.

Zo begon het 5 jaar terug

Toen ik in 2015 mijn blog begon, kocht ik een goedkoop WordPress-thema wat er wel OK uitzag. Na wat tweaken (waar ik meer dan eens hoofdpijn en frustratie van had) zag mijn blog voor het eerst virtueel daglicht. Ik was echt een partijtje trots toen. Of ik nu enkele of veel lezers zou hebben, het maakte me eigenlijk niet zoveel uit. Ik deed het voor mijn eigen fun (en nog steeds)! Ik vond en vind het gewoon fijn en lekker om over sommige onderwerpen ronduit te schrijven. En dat ging, als ik zo even terugkijk, echt over van alles! Van onze witbuikegel Jackie (die er helaas niet meer is) tot trouwen en van beauty tot wijn. Saai qua variatie is het hier dus zeker nooit geweest 😉

Stoppen of doorgaan?

Vorig jaar (2020) heb ik op een gegeven moment wel even een pauze ingelast. Na een flinke verbouw- en verhuisperiode (en alles wat er nog meer speelde, say hello #corona), had ik de energie en inspiratie niet meer. Alhoewel mijn verhuisvlogs een groot succes waren, wilde ik gewoon een break. Even bijtanken van die drukke periode, alles een plekje geven in ons nieuwe huis en daar ook een beetje aarden. Ik heb me toen afgevraagd of ik zou stoppen of doorgaan met minadndbeauty.nl. Het antwoord kwam vanzelf, want ik begon het bloggen te missen.

Blog in een 2021-jasje

En nu, na meer dan 5 jaar bloggen ben ik het nog steeds niet beu. Wat ik wel ‘beu’ ben, is de uitstraling van mijn blog. De kleuren, de lettertypes, de lay-out… het complete plaatje ademt nog Amanda van een paar jaar terug. Daarom heb ik Maaike van Maaike Maakt Merken ingeschakeld. Zij gaat mij helpen om mijn ideeën voor mijn blog daadwerkelijk vorm te geven. In mijn hoofd bruist het van ideeën. Ik wil zoveel doen! Daarvoor heb ik echt even iemand nodig die mij daarin ondersteunt en begeleidt. Anders loop ik straks in 7 sloten tegelijk. Ik ken mezelf inmiddels een beetje, haha.

Een volledige transformatie dus! Dat is waar ik me de komende tijd mee bezig ga houden. En ik houd je graag op de hoogte via mijn social mediakanalen, zoals Instagram en Facebook. Be ready, a BIG blog make-over is coming! 😉

Liefs,
Amanda

Foto door: Studio Annemarije

Volg op Bloglovin
Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers