New in – Pandora Bedel Hartvormig Sieradendoosje

13 02 2017 | Beauty & Mode, Trouwen & Relatie

MindandBeauty.nl Pandora Bedel Hartvormig Sieradendoosje

Naast super veel felicitaties via lieve appjes en mooie kaarten voor onze verloving, kreeg ik ook een bijzonder mooi cadeautje van mijn ouders. Een prachtige Pandora-bedel voor aan mijn armband. Ik verzamel al jaren bedels van Pandora en koop (of krijg) alleen een bedel als er een speciale betekenis of herinnering voor mij aanzit. Elke bedel aan mijn armbanden (inmiddels heb ik er twee) staat dan ook ergens voor. Van het halen van mijn rijbewijs tot… nu ook onze verloving!

Pandora’s bedels voor de liefde

Samen met mijn moeder had ik online gekeken naar een mooie bedel die past bij het aanzoek en de verloving. Toen we deze bedel zagen waren we beiden helemaal verliefd. Deze moest het worden! Ik bestelde de bedel via de website van Pandora en een paar dagen later ontving ik een stevig ingepakt pakketje. En ik had nog een gelukje! Op het moment dat ik de bedel bestelde was het SALE. De normale prijs voor deze bedel is € 69,- maar ik scoorde de bedel voor € 46,20 (incl. verzendkosten). Toch mooi € 22,80 bespaard!

MindandBeauty.nl Pandora Bedel Hartvormig Sieradendoosje

De bedel – of ‘charm’ zoals Pandora het noemt – kwam in een mooi, wit geschenkboxje. Goed verpakt dus! Daarnaast kreeg ik er ook nog gratis het welbekende Pandora-tasje bij. Dat is natuurlijk super handig voor het geval je een sieraad bestelt wat je cadeau gaat geven. Bij het openen van het geschenkboxje maakte mijn hart echt een sprongetje. De bedel is zo zoet! De bedel is een hartvormig sieradendoosje, maar als je de bedel opent wordt het pas echt leuk…

MindandBeauty.nl Pandora Bedel Hartvormig Sieradendoosje

In het sieradendoosje zit namelijk een ring verstopt! Super schattig. Deze bedel past dus echt helemaal bij het moment van het aanzoek. Telkens als ik ernaar kijk, komt dat mooie moment weer terug. Het moment dat vriendlief op zijn knieën ging en daarbij een sieradendoosje uit zijn binnenzak haalde… kippenvel! Ik als vrouw hou daar gewoon van, haha!

MindandBeauty.nl Pandora Bedel Hartvormig Sieradendoosje

Een speciale betekenis

De bedel zelf is gemaakt van sterling zilver, 14 karaats goud en een zirkonia. Aan de zijkanten van de bedel zit een opening waardoor je de bedel aan een armband kunt draaien. Zoals je op bovenstaande foto goed kunt zien, is ook aan de afwerking van de bedel aandacht besteed. Aan de rand van het hartvormige sieradendoosje staan namelijk allemaal kleine hartjes. Die kleine details vind ik erg leuk!

MindandBeauty.nl Pandora Bedel Hartvormig Sieradendoosje

Maar de binnenkant blijft toch wel mijn favoriet. Ondanks dat de bedel natuurlijk gesloten is als ik hem draag, is de wetenschap dat er aan de binnenkant iets moois zit voor mij erg speciaal. Voor ieder ander is dit ‘gewoon’ een bedel, maar voor mij is dit pure symboliek. Een gevoel wat je niet kan beschrijven, maar het liefst nooit meer kwijt wilt raken. Een vluchtig moment wat ik voor de rest van mijn leven vol liefde mee zal dragen in mijn hart <3

MindandBeauty.nl Pandora Bedel Hartvormig Sieradendoosje

Het dekseltje van de bedel is overigens erg stevig. Deze kun je dan ook vastklikken en zal niet zomaar openen. Ik moet er echt mijn nagel onderzetten om het dekseltje los te klikken, zodat ik het sieradendoosje kan openen. En ik krijg er ook veel leuke en lieve reacties op! De meeste mensen denken namelijk dat het gewoon een bedel is in de vorm van een hart, maar als ik laat zien dat hij ook echt opengaat, dan reageren de meesten met ‘Ooooh’ of ‘Aaaahhh’. Ik ben er dan ook echt super blij mee en vind het zo lief dat mijn ouders mij dit als cadeautje hebben gegeven. Zoiets klein, maar zo vol betekenis. Dat maakt de bedel ook zo mooi om naar te kijken.

Zijn jullie eigenlijk een beetje van de bedels, of juist totaal niet en spaar je iets anders?

Liefs,
Amanda

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk om te lezen:

Volg op Bloglovin
Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

2 Reacties

 1. Kool Family

  Heerlijk he, dat gevoel van verloofd zijn. Tof dat je er een bedeltje over hebt nu. Is overigens heel mooi… En waaw, een aanzoek op de knieën!

  Antwoord
  • Amanda

   Dat gevoel is echt héérlijk en probeer ik zo lang mogelijk vast te houden! Het kijken naar deze bedel helpt daar erg bij. Haha, ja mooi he dat hij op zijn knieën voor me ging <3 Blijft een prachtig moment. Bedankt voor je lieve reactie!

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. aksara178 - ... [Trackback] [...] Info on that Topic: mindandbeauty.nl/new-in-pandora-bedel-hartvormig-sieradendoosje/ [...]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers