Nog maar een paar dagen… winactie!

14 11 2015 | Beauty & Mode

Sieradenlijn Handmade By Gertrude - MindandBeauty.nl

Update 16-11-2015: deze winactie is inmiddels beëindigd.

Sinterklaas komt vandaag aan in Nederland en dat betekent dat we onze schoen weer mogen zetten. Wat zou jij graag in je schoen vinden? Misschien wel een gepersonaliseerde slagletterketting naar keuze? Wij (Gertrude en ik) helpen de Sint een handje met deze winactie die nog maar een paar dagen duurt. Maak dus nog gauw kans!

Op maandag 2 november 2015 kon je in het artikel ‘Sieradenlijn Handmade By Gertrude (+ Winactie!)‘ het persoonlijke verhaal lezen van Gertrude, waarom zij een sieradenlijn is gestart en wat haar grote droom is. Naar aanleiding van haar verhaal en de winactie hebben we leuke en vooral lieve reacties op het artikel ontvangen. Super bedankt! We vinden het erg leuk om te lezen waarom jullie graag een slagletterketting willen winnen. De winactie loopt nu bijna ten einde, maaaaaaar je kunt nog meedoen!

Win een slagletterketting!
Je kunt namelijk één unieke slagletterketting (t.w.v. € 15,00) met hanger en persoonlijke tekst naar keuze winnen. Hierboven zie je een voorbeeld van een zelfgemaakte slagletterketting door Gertrude. De slagletterketting kan aan één kant worden geslagen. Wil je kansmaken? Dit is wat je moet doen!

Wat moet je doen?
1. Laat een reactie achter onder artikel of dit artikel (van 2 november 2015) met waarom jij een persoonlijke slagletterketting wilt winnen (vergeet je e-mailadres niet in te vullen!)
2. Volg Handmade-By-Gertude én MindandBeauty op Facebook

Deze winactie loopt van maandag 2 november 2015 t/m zondag 15 november 2015. De winnaar wordt gekozen op basis van een onpartijtige loting. Op woensdag 18 november 2015 maken we de winnaar bekend op mindandbeauty.nl/ én natuurlijk ook op de facebookpagina Handmade By Gertrude. De gelukkige winnaar ontvangt persoonlijk bericht per e-mail en dient binnen één week te reageren om de prijs te claimen. Als dat niet gebeurt, zal er een nieuwe naam worden geloot. De prijs is niet in te wisselen voor geld.

Veel succes!

Liefs,
Gertrude & Amanda

Volg op Bloglovin
Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. โซนเกมโต๊ะและมินิเกมบน YEHYEH - ... [Trackback] [...] Find More here to that Topic: mindandbeauty.nl/nog-maar-een-paar-dagen-winactie/ [...]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers