amanda en bollie de bernersennenhond
hond

Hi, leuk dat je er bent 🙂

Ik ben Amanda!

Ik woon in Brielle samen met mijn man Wouter en geweldige Berner Sennenhond Bollie. Al zeg ik het zelf: ik ben een behoorlijk bezig bijtje.

Ik verveel me echt nooit. Het zal je dan ook niets verbazen dat ik allerlei to-do-lijstjes heb en dat me-time er meer dan eens bij inschiet. Ik vind zoveel dingen leuk! Wat dat betreft ben ik een echte multi-passionate.

Hi, leuk dat je er bent 🙂

Ik ben Amanda!

amanda met bollie de bernersennenhond
hond

Ik woon in Brielle samen met mijn man Wouter en geweldige Berner Sennenhond Bollie. Al zeg ik het zelf: ik ben een behoorlijk bezig bijtje.

Ik verveel me echt nooit. Het zal je dan ook niets verbazen dat ik allerlei to-do-lijstjes heb en dat me-time er meer dan eens bij inschiet. Ik vind zoveel dingen leuk! Wat dat betreft ben ik een echte multi-passionate.

Tegenstrijdige eigenschappen?

Naast dat ik onwijs ambitieus ben als ondernemer, ben ik stiekem ook gewoon een ultieme huismus. Lekker tegenstrijdig zou je denken, maar niets is minder waar.

Die twee eigenschappen gaan eigenlijk heel goed samen. Toch is het in de wereld van vandaag nog lang niet breed geaccepteerd.

Als je als powervrouw vanuit huis werkt, word je eerder aangezien voor een ‘huisvrouw’ dan voor een ‘boss lady’. Traditioneel en saai in plaats van vernieuwend en levendig.

Ik weet zeker dat veel meer vrouwen daarmee worstelen, net zoals ik daarmee geworsteld heb.

amanda huismus mindandbeauty
mindandbeauty amanda
wijnglas
Kiezen voor mezelf

Het kiezen voor jezelf in plaats van wat maatschappelijk geaccepteerd is, is (soms) heel lastig.

Ik dacht namelijk dat ik na mijn afstuderen carrière moest maken etc… En vooral, dat ik geen emotie mocht laten zien. Jaren stond ik dan ook op de automatische piloot.

Ik deed alles waarvan ik dacht dat het zo hoorde. Iedereen doet het zo, dus het zal wel goed zijn, toch?

Het maakte me eigenlijk helemaal niet gelukkig. Ik had dromen die ik wilde realiseren, maar dat was onmogelijk in het traditionele keurslijf. Daarom besloot ik het anders te gaan doen. Ik koos voor mezelf, in alle opzichten.

Even tussendoor..

Wat feitjes over mij!

Ik startte MindandBeauty.nl in 2015 om lekker te experimenteren.

Je mag me wakker maken voor pannenkoeken en tompoucen. So good!

Ik bestel liever wijn, dan kleding.

Ik speel al sinds ik me kan herinneren de Sims en heb vrijwel alle uitbreidingen.

Rawrrrr! Ik ben vroeger door een ware tijgerprintfase gegaan, die stiekem nog voortduurt al zij het wat bescheidener.

Ik word heel happy van een perfect georganiseerd kastje of perfect gestyled plankje.

mijn doel

Mijn leven, mijn regels. En dat is precies wat ik alle multi-passionate, ambitieuze huismussen gun!

Want als wij nu geen gehoor geven aan dat gevoel van je lievelingsleven willen leven, als we vast blijven zitten en onszelf klein houden, dan verandert er niets.

Ik wil al die geweldige powervrouwen out there laten zien dat het kan. Dat je voor jezelf mag kiezen. Dat dat niet vreemd of gek is. Je kunt ondernemen, je kunt op vakantie gaan, je kunt thuis lekker rommelen en weet ik veel wat nog meer. Wij vrouwen kunnen elkaar empoweren. En dat is mijn allerbelangrijkste doel met mijn blog.

mindandbeauty amanda doel
mindandbeauty amanda zwanger
mindandbeauty wijn amanda
Mijn interesses

Ik blog en deel over alles wat mij als vrouw interesseert, en dat is een hoop!

Denk maar eens aan mijn leven als moeder en hondenmama, ondernemen, persoonlijke ontwikkeling, maar ook relaties, typische huismusdingen en – iets wat je regelmatig terug zult zien komen – wijn!

Ik volg daarbij dus niet de meute, maar doe waar ik me goed bij voel. Ik wil het gewoon dicht bij mezelf houden, herkenbaar echt en lekker mij, met een gezonde dosis humor.

Kortom:

Met alles wat ik deel, wil ik jouw dag een beetje rosékleuriger maken.

Dit is Mind & Beauty

Mijn kernwaarden

Creatief

Sexy

Gezellig

Ambitieus

Vrouwelijk

Ontspannen

Bestsellers

like what you see?

Samenwerken met MindandBeauty.nl?

Na het lezen van deze pagina weet je precies wie ik ben, wat ik doe en vooral ook waarom ik dat doe.

Deel jij dezelfde waarden en/of visie en zou je graag willen samenwerken met mij, dan verwijs ik je graag naar de pagina ‘Samenwerken/Contact’. Daar vind je namelijk alle ins and outs over mijn doelgroep, mijn voorgaande samenwerkingen en uiteraard ook wat mijn voorwaarden voor een mogelijke samenwerking zijn.