Review – Andrélon Perfecte Krul Mousse

28 06 2015 | Beauty & Mode

Review-Andrélron-Perfecte-Krul1-MindandBeauty.nl

Ik hou van krullen! Het geeft een heel leuk speels effect én ook nog eens lekker veel volume. Toch kan het een behoorlijke uitdaging zijn om de ‘perfecte’ krul te krijgen. Andrélon Perfecte Krul Mousse biedt uitkomst. Ik hem ‘m getest!

Soms heb je gewoon zin in een hele bos krullen en een flinke volumeboost. Toen ik een tijdje terug in de winkel op zoek was naar een nieuwe mousse viel mijn oog op Andrélon Perfecte Krul. Extra veerkrachtige krullen en anti-pluis. Precies wat ik nodig heb! Ik heb van mezelf een klein beetje slag in mijn haar, maar er zitten geen echte krullen in. Tijd om te kijken of deze mousse daar verandering in kan brengen. Deze mousse is overigens speciaal ontwikkeld voor krullend haar.

Review-Andrélron-Perfecte-Krul2-MindandBeauty.nl

De bus ziet er niet heel bijzonder uit, maar is eigenlijk vrij rustig. Geen schreeuwende kleuren en teksten, lekker simpel. De bus is smal en 23 cm hoog met een inhoud van 200 ml. Het is best wel een behoorlijke bus, dus hij zal niet in ieder kastje passen. Maar, wel lekker veel inhoud!

Review-Andrélron-Perfecte-Krul7-MindandBeauty.nl

De ingrediënten. Spot ik daar ‘Limonene’? Dat betekent een frisse citrusgeur!

Review-Andrélron-Perfecte-Krul3-MindandBeauty.nl
Om de perfecte krul te realiseren, geeft Andrélon aan om de bus goed te schudden voor gebruik. Vervolgens houd je de bus volledig ondersteboven en spuit de mousse in je handen. En, tadaaaa!

Review-Andrélron-Perfecte-Krul6-MindandBeauty.nl

En het ruikt zo lekker! Het lijkt er als water uit te komen, maar het verandert vrijwel direct in schuimend mousse. De mousse is heel luchtig en ruikt heerlijk fris. Het spuitstuk aan de flacon zorgt voor een mooie verdeling, zonder dat het alle kanten op spettert. Plus, ik heb gemerkt dat mijn handen niet plakkerig aanvoelen nadat ik de mousse in mijn haar heb aangebracht. Erg fijn! De mousse heb ik aangebracht op handdoekdroog haar en verdeeld door mijn hele haar vanaf de aanzet tot de punten. Vervolgens heb ik mijn haar voorzichtig geborsteld, er wat krullen/slag in gekneed en het zonder föhnen laten drogen. Dit ‘kneden’ heb ik gedaan tot mijn haar helemaal droog was. Natuurlijk niet de hele tijd, maar tussendoor een paar keer. En hieronder zie je het resultaat!

Review-Andrélron-Perfecte-Krul4-MindandBeauty.nl

Wauw! Ik heb een hele mooie krul/slag in mijn haar. Nog een pluspuntje is dat er geen ‘harde’ stukjes in mijn haar zitten. Soms kan het wel eens zijn dat een mousse opdroogt en je wat ‘knapperige’ stukjes voelt, maar bij Andrélon Perfecte Krul Mousse dus niet. Top! Oké, tijd voor het complete eindresultaat.

Review-Andrélron-Perfecte-Krul5-MindandBeauty.nl

Op deze foto heb ik al mijn haar naar voren gedaan. Wat een volume en wat een slag/krullen! Ik ben fan van deze mousse. Mijn haar is luchtig en totaal niet zwaar. Het lijkt wel alsof ik twee keer zoveel haar heb. Ik kon gewoon niet van mijn haar afblijven, zo fijn. ‘s Avonds was mijn haar nog precies hetzelfde. Het zakt dus niet uit. Ik blijf deze mousse dus absoluut gebruiken.

Als je enthousiast bent geworden door deze review en de mousse een keer wilt proberen, dan kan ik je dat echt aanbevelen. De prijs is ook erg fijn. Voor € 3,75 koop je de Andrélon Perfecte Krul Mousse bij de drogist.

Bedankt voor het lezen.

Liefs,
Amanda

Follow

Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

2 Reacties

 1. Jacquelien

  Hoi,

  Bedankt voor je review hoe voelde je haar de dagen erna? ik had een mousse van Wella die niet meer te verkrijgen is en ben op zoek naar een vervanger.

  Groetjes,
  jacquelien

  Antwoord
  • Amanda

   Ai, balen als een product dat je graag gebruikt niet meer te verkrijgen is. Misschien is dit dan een goed alternatief. De dagen erna voelde mijn haar nog steeds lekker luchtig en veerkrachtig. Dit houd bij mijn haar zo’n 2 dagen aan, omdat ik best lang en zwaar haar heb. Ik hoop dat je hier iets aan hebt 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers