Review | Chique Tattoos

13 07 2015 | Beauty & Mode

Review-Chique-Tattoos-MindandBeauty.nl-01

Toen ik klein was had ik wel eens van die plakplaatjes voor op mijn arm of op mijn kuit. Pronken dat ik er mee deed, want ik had namelijk wel een tattoo op mijn arm! Stoer als ik was, haha. Ik had nooit verwacht dat ik later nog steeds deze tattoos zou gebruiken, maar nu is het ontzettend hip en chic. Daarom kocht ik speciaal voor deze zomer een setje metallic tattoos bij Chique Tattoos en ik ben er heerlijk mee aan de slag gegaan. Vandaag lees je mijn review!

Als ik mijn bestelling op tafel zie liggen, kan ik eigenlijk niet wachten om het open te maken. Het is keurig verpakt in een enveloppe en als ik het uiteindelijk openmaak zie ik de prachtige goud mettalic tattoos van Chique Tattoos. Deze set heet IRVA en kost € 7,49. Wat zijn ze mooi!

Review-Chique-Tattoos-MindandBeauty.nl

Zoals je ziet op de foto zitten de tattoos op een wit vel met daar omheen nog een plastic folie ter bescherming. Eerst maar eens op de acherkant van de verpakking kijken hoe ik een tattoo kan aanbrengen.

Review-Chique-Tattoos-MindandBeauty.nl

Nou, dat ziet er simpel uit. De stappen lijken op wat ik vroeger ook deed. De huid schoonmaken, tattoo uitknippen, opplakken, nat maken met een doek en het witte vel er voorzichtig afhalen. Wat ik erg goed vind, is dat Chique Tattoo een kleine waarschuwing op de verpakking heeft gezet. Mocht je een gevoelige huid hebben of allergisch zijn voor lijm, dan raden ze je af om de tattoo aan te brengen. Goed dat ze hierbij stilstaan! Ook aan de achterkant van het witte vel zijn instructies te vinden.

Review-Chique-Tattoos-MindandBeauty.nl

Tijd om keuzes te maken. Welke tattoo(s) ga ik kiezen? Ik vind ze eigenlijk allemaal leuk, maar laat ik simpel beginnen een armbandje en een ananas. Schaar erbij pakken en tattoos uitknippen!

Review-Chique-Tattoos-MindandBeauty.nl

Uiteindelijk kies ik ervoor om eerst een tattoo op mijn pols aan te brengen. Nu komt het leukste gedeelte, plakken!

Review-Chique-Tattoos-MindandBeauty.nl

Wat me opvalt is dat het ontzettend makkelijk is. Je legt de tattoo op de plek waar je deze wilt hebben, drukt de tattoo iets aan en maakt deze voorzichtig nat met een doek. Zodra het witte vel helemaal doorweekt is, kan ik het voorzichtig verwijderen. De tattoo blijft niet aan het vel plakken, maar zit gelijk goed op de huid. Piece of cake!

Review-Chique-Tattoos-MindandBeauty.nl

Ziet er mooi uit zo met die zomerse kleurtjes! Ik vind het echt heel leuk en heb inmiddels de smaak te pakken. Mijn voet gaat er ook aan geloven!

Review-Chique-Tattoos-MindandBeauty.nl

En tot slot mijn been 🙂

Review-Chique-Tattoos-MindandBeauty.nl

Ik vind het zo leuk staan! En ik was nog geen 10 minuten bezig. Het is dus echt zo gebeurd en daar hou ik van. Geen moeilijk gedoe, maar een paar simpele stappen die niet mis kunnen gaan. Deze tattoos voegen echt iets toe aan je outfit en springen gelijk in het oog. Ik heb dan ook veel complimentjes gehad over de metallic tattoos. Nu ben je natuurlijk benieuwd hoelang ze blijven zitten. Ik heb alle tattoos een week gedragen zonder dat ze versleten. Na een week gingen de tattoos er langzaam af. Ik heb overigens wel voorzichtig gedaan met aankleden en met douchen (niet boenen!) waardoor de tattoos lang bleven zitten. Zo had ik er optimaal plezier van. Toen ik ze niet meer mooi vond, kon ik ze er makkelijk afhalen. Je kunt dit met een beetje olie doen, maar als je met een washandje of handdoek over de tattoo wrijft laat hij ook los. Er blijven geen restjes zitten.

Voor deze zomer ga ik deze metallic tattoos zeker vaker dragen. Vooral leuk als je naar het strand gaat of een feestje hebt. Het is een extra leuk detail en het staat onwijs mooi en chic. Chique Tattoos heeft een ruim aanbod met veel verschillende prachtige metallic tattoos. Neem dus zeker even hier een kijkje op hun website. En weet je wat leuk is? Je ontvangt 15% korting op je eerste bestelling als je je inschrijft voor de nieuwsbrief!

Ga jij de metallic tattoos dragen?

Liefs,
Amanda

Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers