Review | Real Techniques Powder Brush

20 07 2015 | Beauty & Mode

Review-poederkwast-RealTechniques-MindandBeauty.nl

Sinds een tijdje gebruik ik mijn nieuwe poederkwast van Real Techniques. Ik vertel je hoe hij tot nu toe bevalt.

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe budget poederkwast. Voorheen gebruikte ik dezelfde kwast voor mijn blush en finishing powder, maar ik merkte dat dit voor mij niet werkte. De blush mengde zich steeds meer met de finishing powder en dat gaf uiteindelijk niet het gewenste resultaat. Het werd tijd voor een aparte poederkwast!

Een paar weken terug was ik samen met mijn moeder gezellig aan het shoppen in Winkelhart Etten-Leur (ligt tussen Roosendaal en Breda in). Dit is echt een super fijn winkelcentrum met veel verschillende winkels en daarnaast ook nog veel horecagelegenheden. Heb je dus zin om een keer uitgebreid te shoppen, dan is Etten-Leur wel een aanrader! Je kunt hier echt de hele dag zoet zijn. Winkel in, winkel uit, heerlijk! Het grootste gedeelte is trouwens ook overdekt, dus ook met regenachtig weer ben je hier prima onder de pannen. Anyways, mijn moeder en ik liepen de DA Drogisterij binnen en na wat neuzen viel mijn oog op de poederkwasten. Laat ik die nou net nodig hebben! Ik heb wel even staan vergelijken, maar uiteindelijk kocht ik de Real Techniques Powder Brush met korting voor € 12,74. Normaal kost de kwast € 16,99. Wat ik helemaal niet duur vind, als het een goede kwast is!

Review-poederkwast-RealTechniques-MindandBeauty.nl

De kwast zit in een nette plastic verpakking die je gemakkelijk kunt openmaken. De voorkant is doorzichtig waardoor je de kwast goed kunt zien. De verpakking belooft een ‘flawless base’ met ‘high definition results’.

Review-poederkwast-RealTechniques-MindandBeauty.nl

Op de achterkant staat nog wat extra informatie over wat Real Techniques over de kwast belooft. Zo brengt deze poederkwast poeder- en mineraal foundation gemakkelijk en gelijkmatig aan. Wat ik ook heel leuk vind ik dat Real Techniques op de verpakking vermeldt dat er op hun website www.realtechniques.com video’s staan met extra tips en uitleg over hoe je de kwast het beste kunt gebruiken. Dit vind ik wel een pluspunt!

Dit is de Powder Brush Tutorial. Leuk om te zien! De website van Real Techniques ziet er erg gestructureerd en mooi uit. Neem zeker eens een kijkje.

Review-poederkwast-RealTechniques-MindandBeauty.nl

Is het geen plaatje?! De kwast heeft een lengte van 18 cm en weegt 50 gram. Hij is absoluut niet zwaar en ligt fijn in de hand. Aan de ene kant van de kwast staat ‘powder brush’ en aan de andere kant staat ‘realTechniques by Sam & Nic Champan’ vermeld. De kleur is rosé-achtig met zwart, wat ik de kwast een chique uitstraling vind geven. Het aluminium handvat is glad en aan de onderkant van de kwast breder. Hierdoor kun je de kwast gewoon neerzetten in plaats van dat hij ondersteuning nodig heeft. Best handig!

Review-poederkwast-RealTechniques-MindandBeauty.nl

Oh my god, it’s so fluffy! De haartjes zijn echt heerlijk zacht. De kwast is gemaakt van met de hand gesneden synthetische haren die 100 % diervriendelijk zijn.

Review-poederkwast-RealTechniques-MindandBeauty.nl

Ik gebruik de poederkwast om mijn gezicht af te poederen met MAC Prep + Prime Finishing Powder. Ik ben in tijden niet zo tevreden geweest over mijn make-up. Het blijft de gehele dag op z’n plek zitten! De poederkwast van Real Techniques neemt de losse poeder goed en gelijkmatig op en verdeelt de poeder goed over mijn gezicht. Het eindresultaat maakt me elke dag weer blij. Is deze kwast dus een aanrader? Absoluut! Hij is niet duur, ziet er mooi uit, ligt goed in de hand en werkt ook nog eens heel fijn. Ik blijf deze kwast dus zeker gebruiken en ben heel benieuwd naar de andere kwasten van Real Techniques. Laat het me dus zeker weten als je een aanrader hebt!

De Real Techniques kwasten zijn onder andere te koop bij:

Wat vind jij van de kwasten van Real Techniques?

Liefs,
Amanda

Follow

Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers