Rituals Oriental Essence Collection nu te koop!

12 10 2015 | Beauty & Mode

Goed nieuws! De Oriental Essence Collection, waar ik eerder al deze review over schreef, is nu officieel (online) te koop. Yes!

Ik was al enthousiast toen ik twee eau de parfums uit deze collectie testte, maar nu de prijs bekend is ben ik helemaal blij. De prijs ligt precies in lijn met de andere parfums van Rituals. Voor een full size flacon met daarin 50 ml betaal je € 39,00. Fijn!

De Oriental Essence Collection bevat 8 nieuwe eau de parfums, waarvan 4 voor dames en 4 voor heren.

In de Oriental Essence Collection For Her:

Review Rituals Oriental Essence Collection For Her MindandBeauty.nl

Ik heb al gauw even op de website van Rituals gekeken en zie dat de parfums hetzelfde design hebben als de kleine flacons met 10 ml die ik heb getest. Heel natuurlijk en toch mooi stijlvol, zoals ik van Rituals gewend ben.

Review - Oriental Essence Collection For Her MindandBeauty.nl
Links: Fleurs De L’Himalaya. Rechts: Elixir D’Orient.

In de Oriental Essence Collection For Him:

 • Blue Byzantin
 • Eau de Kashmir
 • Sultan de Muscat
 • Roi d’Orient

Het design voor de heren parfums is anders, stoerder én mannelijker. Ik vind het mooi!

Wat ook heel fijn is, is dat Rituals aan een gift set én een travel size heeft gedacht, voor zowel de dames als de heren. De giftset bevat 3 eau de parfums uit de Oriental Essence Collection (for him or her) met een inhoud van 10 ml per flacon. Leuk om jezelf mee te verwennen of om cadeau te doen! De gift set kost € 25,00. Wil je nou geen full size parfum met 50 ml aanschaffen, omdat je bijvoorbeeld op reis gaat, dan kun je heel handig een travel size met 10 ml kopen voor € 9,50 per stuk. Fijn!

De nieuwe collectie parfums zijn zowel in de winkel als online te koop bij Rituals. Als je nog niet zo goed weet welke je zou willen kopen, lees dan even deze review waarin ik Fleurs De L’Himalaya en Elixir D’Orient test.

Ben jij van plan om één of meerdere parfums te kopen, voor jezelf of als (kerst)cadeau?

Liefs,
Amanda

Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

1 Reactie

 1. Femke

  Of ik iets ga kopen weet ik nog niet..Ik vind ze er wel erg leuk uit zien en ben ontzettend benieuwd naar de geurtjes!

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Codeless Test Automating Tools - ... [Trackback] [...] Read More Info here on that Topic: mindandbeauty.nl/rituals-oriental-essence-collection-nu-te-koop/ [...]
 2. Travel to Latvia - ... [Trackback] [...] Read More on on that Topic: mindandbeauty.nl/rituals-oriental-essence-collection-nu-te-koop/ [...]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers