Shopping/Fashion – Fringe Booties Cognac

28 10 2015 | Beauty & Mode

Shopping/Fashion - Fringe Booties Cognac Mindandbeauty.nl

Ik heb nieuwe enkellaarsjes via TheMusthaves.nl gekocht. Een cadeautje aan mezelf en ik ben er zoooo blij mee. Ik laat ze aan je zien!

Toen ik ze zag, was ik verkocht. Liefde op het eerste gezicht. Dat gebeurt mij niet zo heel vaak met schoenen. Ik kan ze wel leuk vinden, maar ik raak er niet snel verliefd op. Dat gevoel dat je ze MOET hebben, bedoel ik. Dát had ik nu dus. Ik kon niet anders. Het voelde als verraad om ze geen liefdevol thuis te geven, met een nog liefdevoller baasje. Dus streek ik over mijn grote warme hart en haalde mijn nieuwe liefdes in huis. Come to mommy! Misschien dat de website van TheMusthaves ook wel een beetje schuldig is. De naam alleen al: THE-MUSTHAVES. Dit is geen gesponsord artikel overigens, maar ze hebben zoveel leuke items! Ik snap de naam dan ook wel, haha. Jackets, t-shirts, jeans, sjaals, schoenen, maar ook accessoires. Ga hier vooral niet kijken, want je bent zo verkocht. Ik heb alweer items op mijn wishlist staan… 😉

Liefde op het eerste gezicht dus. De kleur, het model en de funky fringes: perfectie. Na het lezen van de enthousaiste beschrijving met een knipoog, had ik voor ik het wist op de bestelknop gedrukt. Vol verwachting klopte mijn hart. Ze waren echt mega snel binnen. Volgens mij de volgende dag al! Keurig verpakt in een stevige schoenendoos en met extra bescherming.

Shopping/Fashion - Fringe Booties Cognac Mindandbeauty.nl

Keurig toch!

Ik heb echt al jaren dezelfde maat. Meestal maat 37, maar het kan ook wel eens voorkomen dat ik een maatje 38 nodig heb als de schoen wat klein uitvalt. Bij online shoppen vind ik dat dan ook altijd een uitdaging. Moet ik maat 37 of 38 bestellen? Ja, ik kan natuurlijk beide maten bestellen, maar dan zit ik weer met het terugsturen van de maat die niet goed is. Met dat soort dingen ben ik misschien een beetje lui, ik wil gewoon gelijk de goede maat en verder geen gedoe, haha. Dus als het op het bestellen van nieuwe schoenen aankomt, waag ik dus altijd een gokje. Ik gokte op maat 37 en ze paste perfect!

Shopping/Fashion - Fringe Booties Cognac Mindandbeauty.nl

Echt, ze zitten zó lekker. Het laarsje geeft goede steun aan je voet en daardoor voelt het net alsof je een slofje aan hebt in plaats van een high heel van circa 9 cm. Heel comfortabel en trendy tegelijk dus. Love it!

Shopping/Fashion - Fringe Booties Cognac Mindandbeauty.nl

Het stofje is vergelijkbaar met suède. Heel zacht en het geeft ook nog eens een mooie bewerking. De enkelaarsjes kun je sluiten middels een handige rits. Vind ik altijd veeeeeel fijner dan van die laarsjes waar ik aan moet trekken om ze aan te krijgen.

Shopping/Fashion - Fringe Booties Cognac Mindandbeauty.nl

En waar ik echt helemaal weg van ben zijn de fringes. Die maken de booties helemaal af. Het is speels, maar toch ook heel stoer! Het doet me een beetje denken aan Pocahontas-schoenen, daar zitten ook altijd die finges aan.

Shopping/Fashion - Fringe Booties Cognac Mindandbeauty.nl

Dat ik enthousiast bent over mijn nieuwe booties is wel duidelijk. Ze zitten lekker, zien er leuk uit, maar zijn daarnaast ook nog eens heel makkelijk te combineren. Ik kan ze zowel onder een jeans dragen als onder een wat stoerder jurkje in combinatie met een panty of legging.

Zo, ik hoop niet dat ik je heel erg aan het kwijlen heb gemaakt, maar ik kon het gewoon niet laten om mijn enthousiasme met jullie te delen. Ze zijn ZO leuk!

Shopping/Fashion - Fringe Booties Cognac Mindandbeauty.nl

Wat vinden jullie van mijn nieuwe Pocahontas-enkellaarsjes? 🙂

Liefs,
Amanda

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk om te lezen:

Volg op Bloglovin
Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

10 Reacties

 1. Femke

  LEUK!!!! Heel leuk, liefde voor fringes :-)!

  Antwoord
  • Amanda

   Precies! Ware liefde voor fringes 😉

   Antwoord
 2. Ilse

  Mooi!

  Antwoord
 3. Fleur Sophia

  Ik vind ze heel mooi! Ik had deze in bijna hetzelfde model, alleen dan in het zwart!

  Antwoord
 4. Sophie

  Leuk ben benieuwd hoe ze staan! misschien in een outfitpost binnenkort?

  Antwoord
  • Amanda

   Nou, wie weet! Best een goed idee 🙂 Ga er eens even over nadenken.

   Antwoord
 5. MK

  Hey Amanda,

  Ik lees nu net je artikel – van dik 2 jaar oud – maar ik was even benieuwd of de laarsjes nog steeds bevallen. Ik heb ze namelijk vandaag binnen gekregen, vind ze super gaaf, maar heb zo m’n twijfels over de kwaliteit..

  Gaan ze lang mee? Blijft de stof mooi? Zien de hakken er nog goed uit en zitten de kleine zwarte hakjes er nog op? Raad je ze nog steeds aan?

  Ik hoop van je te horen!

  Groetjes, Mirte

  Antwoord
  • Amanda

   Hi Mirte! Ze zijn leuk hè, ik snap helemaal waarom je ze hebt gekocht. Na dik 2 jaar heb ik deze leukerds nog steeds. Ik draag ze niet dagelijks/wekelijks, maar ze zien er nog goed uit met hier en daar een gebruiksspoor. Zo zijn de punten aan de voorkant wel een beetje gesleten (heb ik altijd met puntschoenen) en zit er hier een daar een klein vlekje wat ik er niet meer afkrijg. De hak daarentegen is nog helemaal puntgaaf en binnenin de schoen is geen slijtage te zien, de stof is verder ook nog steeds mooi (maar door plassen bijvoorbeeld loop ik er niet mee). De fringes en rits zijn trouwens ook nog helemaal dik in orde! Bij mij gaan ze dus al 2 jaar mee, maar ik draag ze niet dagelijks/wekelijks en als ik ze draag is het met name naar kantoor of als ik ergens op visite ga. Ik zou er niet de stad mee ingaan om heel eerlijk te zijn, dan krijgen ze het denk ik wel te verduren. Al met al, ik zou ze nog steeds aanraden! Denk dat je veel complimentjes zult krijgen 😉

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. website - ... [Trackback] [...] Read More on on that Topic: mindandbeauty.nl/shoppingfashion-fringe-booties-cognac/ [...]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers