Sieradenlijn Handmade By Gertrude (+ Winactie!)

2 11 2015 | Beauty & Mode

Sieradenlijn Handmade By Gertrude - MindandBeauty.nl

Update 16-11-2015: deze winactie is inmiddels beëindigd.

Ja, je leest het goed: de eerste winactie op mindandbeauty.nl/! En het is zó leuk. Ik ben echt helemaal enthousiast. Het is namelijk niet zomaar een winactie. Nee, het is een WIN-WIN-WIN-actie! In dit artikel laat ik je kennis maken met Gertrude, haar leuke sieradenlijn Handmade By Gertrude, het goede doel dat zij steunt met de verkoop van haar zelfgemaakte sieraden, én als kers op de (slagroom)taart kun je ook een speciaal sieraad winnen! Leuk voor Sinterklaas of Kerstmis!

Als ik iets doe, doe ik het goed. MindandBeauty is dan ook niet zomaar een blog. Ik steek enorm veel tijd en liefde in het schrijven van artikelen om mijn lezers – jou dus! – van leuke, interessante en handige informatie te voorzien. Langzaam maar zeker bouw ik een trouwe groep vaste bezoekers op en dat vind ik heel speciaal. De reacties en waardering die ik van jullie ontvang, motiveert mij alleen maar meer om te doen wat ik leuk vind: bloggen over beauty, fashion, lifestyle en eigenlijk alles wat mij bezighoudt. Dat vind ik gewoon enorm leuk om te doen! Daarbij streef ik altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit van mijn artikelen, en dus mijn blog. Zoals ik net al aangaf: als ik iets doe, doe ik het goed. Zo ook de EERSTE officiële winactie! Een tijdje terug werd ik benaderd door Gertrude. Zij vertelde mij dat ze mijn blog met heel veel plezier leest en het ontzettend leuk zou vinden als ik aandacht wilde besteden aan haar sieradenlijn Handmade By Gertrude. Haar droom is om uiteindelijk een eigen webshop te beginnen. Ik ben dol op sieraden en nam natuurlijk nieuwsgierig een kijkje op haar facebookpagina. Ik werd enthousiast na het zien van al die leuke sieraden, maar waar ik nog veel enthousiaster van werd, is dat Gertrude met haar sieradenlijn ook nog eens belangeloos een goed doel steunt. Wauw, respect voor deze power-vrouw! Na wat e-mailverkeer over en weer, kwam Gertrude met het leuke idee om een speciaal sieraad te verloten om zo het goede doel dat zij steunt nog meer te promoten. Een WIN-WIN-WIN-actie! Handmade By Gertrude krijgt meer bekendheid, het goede doel dat zij steunt komt extra onder de aandacht én jullie kunnen ook nog eens een mooi sieraad winnen voor jezelf of om cadeau te doen voor bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerstmis. Ik hoop echt dat jullie na het lezen van dit artikel net zo enthousiast zijn als ik over de sieradenlijn, het goede doel én de winactie. Zegt het voort en bovenal: doe mee! 🙂

Dan nu het woord aan de power-vrouw, Gertrude!

Sieradenlijn Handmade By Gertrude - MindandBeauty.nl

Ik zal me eerst even voorstellen: mijn naam is Gertrude Groeneveld-Poldervaart. Samen met mijn partner Jan zijn wij de gelukkige ouders van Levi. Ooit ben ik begonnen als kapster, wat ik met veel plezier en passie deed. Helaas heb ik het kappersvak moeten opgeven na een val. Na de revalidatie was het duidelijk dat ik dit vak niet meer fulltime kon uit oefenen. Ik heb me laten omscholen en ben vervolgens aan de slag gegaan als receptioniste, maar dat was toch niet helemaal wat ik wilde blijven doen. Ik ben toen een nieuwe uitdaging aangegaan als directie-secretaresse, wat ik met veel plezier diverse jaren heb gedaan. Het bedrijf is uiteindelijk failliet gegaan en daardoor ben ik nu al weer wat jaartjes werkzaam als administratief medewerkster. Naast mijn baan als administratief medewerkster en mijn gezin ben ik met Handmade By Gertrude begonnen om lekker te ontspannen en vooral creatief bezig te zijn. Mijn toekomstplannen zijn het starten van een eigen webshop en het lijkt me erg leuk om ook diverse workshops te gaan organiseren voor jong en oud.

Handmade By Gertrude is mijn sieradenlijn met eigen ontwerpen waar ik zelf de materialen zorgvuldig voor uitzoek en alles met de hand en vooral veel plezier en liefde maak. Ik streef altijd naar de beste kwaliteit en verkoop alleen sieraden waar ik voor 100% achter sta. Alle sieraden zijn uniek doordat ze handgemaakt zijn en zijn op verschillende manieren met elkaar te combineren. Mijn sieraden zijn te koop bij onze buurtwinkel “Ouden Heijn” aan de Molenweg in Oudenhoorn. Hier werken cliënten van Woonboerderij Westenrijck. Dit is een zorgvoorziening voor jongeren met een verstandelijke beperking en/of autisme. De cliënten worden voor hun dagbesteding ingedeeld op diverse locaties, waaronder ook buurtwinkel Ouden Heijn valt. Je kunt in de buurtwinkel terecht voor boodschapjes en diverse cadeau-artikelen, zoals mijn sieraden. Bij verkoop van een sieraad schenk ik een bedrag aan de buurtwinkel, wat besteed wordt aan leuke dagjes uit met de cliënten.

Mijn droom is om ooit een webshop te starten, maar nu verkoop ik mijn sieraden via mijn facebookpagina Handmade By Gertrude. Mocht je interesse of vragen hebben, dan kun je direct contact met mij opnemen via mijn e-mailadres handmade-by-gertrude@hotmail.com.

Sieradenlijn Handmade By Gertrude - MindandBeauty.nl

Win een slagletterketting!
Speciaal voor de lezers van de persoonlijke blog van Amanda heb ik een leuke winactie bedacht. Ik geef namelijk één slagletterketting (t.w.v. € 15,00) met hanger en persoonlijke tekst naar keuze weg. Hierboven zie je een voorbeeld van een zelfgemaakte slagletterketting. De slagletterketting kan aan één kant worden geslagen. Wil je kansmaken? Dit is wat je moet doen!

Wat moet je doen?
1. Laat een reactie achter met waarom jij deze persoonlijke slagletterketting wilt winnen (vergeet je e-mailadres niet in te vullen!)
2. Volg Handmade-By-Gertude én MindandBeauty op Facebook

Wat je MAG doen?
Deel dit artikel via Facebook en/of Twitter. Je kunt hiervoor de social media-buttons onderaan dit bericht gebruiken 😉

Deze winactie loopt van maandag 2 november 2015 t/m zondag 15 november 2015. De winnaar wordt gekozen op basis van een onpartijtige loting. Op woensdag 18 november 2015 maken we de winnaar bekend op mindandbeauty.nl/ én natuurlijk ook op de facebookpagina Handmade By Gertrude. De gelukkig winnaar ontvangt persoonlijk bericht per e-mail en dient binnen één week te reageren om de prijs te claimen. Als dat niet gebeurt, zal er een nieuwe naam worden geloot. De prijs is niet in te wisselen voor geld.

Natuurlijk ben ik ook benieuwd wat jullie vinden van mijn sieraden! Laat snel jouw reactie achter, en als je vragen hebt stel ze gerust.

Wij wensen jullie allemaal veel succes!

Liefs,
Gertrude & Amanda

Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

13 Reacties

 1. Corine rietdijk

  Zou hem graag willen winnen omdat ik het een super leuk idee vind voor de feestdagen nu veel duimen duimen duimen…..

  Antwoord
  • Amanda

   Het is zeker een leuk cadeau voor de feestdagen! Nog even duimen 😉

   Antwoord
 2. Agnes van Helden

  Ik zou dit sieraad graag winnen omdat ik handgemaakt zeer bijzonder en uniek vind om te dragen en de wetenschap dat een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat, daar maak ik graag reclame voor!

  Antwoord
  • Amanda

   Super leuk dat je meedoet!

   Antwoord
 3. Tineke Erken

  Ik wil hem winnen om hem dan cadeau te doen aan Amanda omdat ik supertrots op haar ben.!

  Antwoord
  • Amanda

   Aaaah! Vind ik super lief 🙂 Maar hij is ook super leuk om jezelf cadeau te doen! XXX

   Antwoord
 4. Tasja

  Oh wauw!! Wat een mooie sieraden.. Ik ben meteen verder gaan snuffelen. Ik heb beide fb-pagina’s geliked. Ik zou deze graag winnen voor mijn beste vriendin kado te doen. Met mijn verjaardag heb k ook een mooie ketting gekregen met een persoonlijke quote, ze vond dat zo leuk dat zou ze zelf wel willen. Dus daarom hoop k kans te maken en deze te winnen voor haar!

  Antwoord
  • Amanda

   Wat een ontzettend lieve vriendin! Wij snappen maar al te goed dat je haar dan een mooi cadeau terug wilt geven. Jullie zijn vast hele goede vriendinnen 🙂

   Antwoord
 5. Ellen Reijnders

  Ik doe heel graag mee en zou hem dan kado geven aan mijn mooie lieve dochter van 11 die nu erg aan zichzelf twijfelt omdat haar eerste vriendje het heeft uitgemaakt… 🙁

  Antwoord
  • Amanda

   Wat een lief gebaar, Ellen! Je dochter boft maar met zo’n lieve moeder.

   Antwoord
 6. Estrella

  Wat een leuke en aparte sieraden, hou ik wel van!
  Ik doe eigenlijk nooit mee met winacties, maar voor deze maak ik graag een uitzondering. Ik heb pas mijn kettingen-collectie eens flink uitgedund, dus tijd om aan te vullen met iets nieuws!

  Antwoord
  • Amanda

   We snappen helemaal wat je bedoelt! Ruimte voor nieuwe dingen, heerlijk!

   Antwoord
 7. Cheyenne

  Wat een leuke sieraden. Echt uniek . Ik hou ervan en het lijkt me ideaal om cadeau te geven met de feestdagen dus ik doe graag mee. Leuk ook dat je zelf een mooi tekstje kunt kiezen. Ik volg beide pagina’s op Facebook.

  Groetjes,

  Cheyenne

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Buy Guns Online - ... [Trackback] [...] Read More Info here on that Topic: mindandbeauty.nl/sieradenlijn-handmade-by-gertrude-winactie/ [...]
 2. sig p320 carry - ... [Trackback] [...] There you will find 73643 more Info to that Topic: mindandbeauty.nl/sieradenlijn-handmade-by-gertrude-winactie/ [...]
 3. Best universities in Africa - ... [Trackback] [...] Find More here to that Topic: mindandbeauty.nl/sieradenlijn-handmade-by-gertrude-winactie/ [...]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers