SuperBra een walhalla voor D+ lingerie opent webshop

4 10 2017 | Beauty & Mode

MindandBeauty.nl SuperBra een walhalla voor D+ lingerie opent webshop

Het is een feit dat veel dames rondlopen in de verkeerde bh-maat of bij gebrek aan beter genoegen nemen met een oersaai model. Dat komt aan de ene kant door onwetendheid, gebrek aan advies, maar ook door het ontbreken van verkooppunten waar je de perfecte en fashionable bh kunt shoppen. Snijdende bandjes en opkruipende bh’s zijn vanaf nu écht verleden tijd, want met de komst van SuperBra is dat niet meer nodig. Wat maakt de D+ Lingeriewinkel SuperBra zo uniek en waarom ben ik er zo enthousiast over, dát vertel ik je graag in deze SuperBlog 😉

Lingerie voor een grotere cup

Lingerie heeft in mijn ogen meerdere functies. Het moet voldoende ondersteuning bieden op een comfortabele manier, maar een prachtig setje geeft je ook zelfvertrouwen. Toch zullen veel dames met een cup D (zoals ik) of groter het als een moetje ervaren om bh’s de kopen. Door het gebrek aan aanbod én kennis is het eigenlijk helemaal niet zo leuk om daarvoor te shoppen. Het aanbod is er wel, maar het bestaat toch gauw uit bh’s met (oer)saaie kleuren. De dames met een grotere cupmaat zijn in het nadeel en ik weet er zelf inmiddels alles van. In de gewone lingeriewinkels kan ik dan ook moeilijk slagen. Ik zie de leukste en mooiste bh’s hangen, maar mijn maat hangt er zelden tot nooit tussen. Frustrerend!

MindandBeauty.nl SuperBra een walhalla voor D+ lingerie opent webshop

SuperBra to the rescue!

Dat is precies wat SuperBra oprichter, Floor van de Pavert (zie foto hieronder), dacht toen ze in 2016 SuperBra begon. In haar ogen moest het anders in de Nederlandse lingeriewereld. Zelf kon ze ook nooit slagen in Nederland. En dát bracht haar op het idee om een D+ speciaalzaak in lingerie te starten. Een #girlboss naar mijn hart hoor die Floor! 😉

MindandBeauty.nl SuperBra een walhalla voor D+ lingerie opent webshop

Het idee achter SuperBra

“Lingerieshoppen is bij ons weer leuk!”, aldus Floor. Kijk, dat is duidelijke taal en niets is minder waar! Als je een snelle blik werpt op de foto’s in deze blog, dan zie je dat de collectie enorm is. De collectie kan worden omgeschreven als kleurrijk, vrolijk en vooral ook betaalbaar. Een bh kost gemiddeld tussen de €35 en €70,-. Zou het dan nu toch écht mogelijk zijn om eens even helemaal los te gaan als je een cup D of groter hebt? Jep! En het wordt nog veel leuker en fijner.

MindandBeauty.nl SuperBra een walhalla voor D+ lingerie opent webshop

Advies op maat

Eén van de speerpunten bij SuperBra is educatie, oftewel goed maatadvies. Daar had ik het net al even over. Veel dames, jong en oud, lopen rond in de verkeerde bh-maat. Het klinkt misschien een beetje gek, maar Floor en haar team leren mensen in de SuperBra paskamers opnieuw een bh aan te trekken. Dit doen ze volgens de zogenaamde ‘scoop en swoop-methode’ waarmee ze ervoor zorgen dat al het borstweefsel in de cup zit. Denk je nou ‘hmm, maar ik weet toch heus wel hoe ik een bh moet aantrekken?’, dan zul je verstelt staan van het feit dat het soms wel bijna 2 cupmaten kan schelen als de borst er echt goed inzit. Een bh die perfect past, blijft namelijk echt heel de dag zitten, kruipt niet omhoog en bovenal, de bandjes snijden niet in je schouders. Heb jij daar wél last van, dan heb je een bh aan die niet perfect aansluit bij jouw lichaam en kan een goed maatadvies dus wonderen verrichten!

Informatieve video’s op Facebook

Ik ontdekte bij mijn vooronderzoek voor dit artikel dat ze op de Facebookpagina van SuperBra ook regelmatig video’s plaatsen met super veel praktische adviezen en tips. Dan heb ik het niet over de tips die voor de hand liggen, maar echt tips waarvan je denkt ‘zo, die dames hebben er pas echt verstand van!’. Neem maar eens een kijkje als je tijd over hebt, want het is naar mijn mening zeker de moeite waard.

MindandBeauty.nl SuperBra een walhalla voor D+ lingerie opent webshop

De uitstraling van SuperBra

Ik vind het leuk om te vermelden dat Floor en haar team goed hebben nagedacht over de uitstraling van SuperBra, zowel offline als online. Ze zegt zelf dat iedereen zich welkom moet voelen bij SuperBra en daarom hebben de paspoppen verschillende lichaamsvormen en huidskleuren. Wat een verademing! Eindelijk paspoppen die daadwerkelijk een realistisch figuur laten zien. Daarnaast zetten ze zich ook nog eens in om meer diversiteit in huidskleurige lingerie te krijgen, want elke huidskleur is anders. Top!

MindandBeauty.nl SuperBra een walhalla voor D+ lingerie opent webshop

SuperBra heeft een webshop!

Als blogger heb ik natuurlijk het ‘privilege’ dat ik via persberichten op de hoogte wordt gehouden van allerlei nieuws. Zo ook toen werd aangekondigd dat SuperBra een webshop ging openen. Ik heb zelfs al even mogen spieken toen de webshop nog niet open was. Letterlijk een kijkje achter de schermen. De eerste indruk was een dikke prima! Inmiddels is de webshop sinds 29 september 2017 geopend, dus ook jullie kunnen nú een kijkje nemen in de webshop van SuperBra! Wat mij opviel is dat het een frisse uitstraling heeft, er diverse huidskleuren en lichaamstypen te zien zijn en het aanbod van bh’s ieders verwachting zal overtreffen. Want jeetje, wat veel en wat is het mooi. Alvast een waarschuwing vooraf: je wordt er hebberig van…

MindandBeauty.nl SuperBra een walhalla voor D+ lingerie opent webshop

Online & offline maatadvies

Mocht je – voordat je vol nieuwsgierigheid op de link naar de webshop hebt gedrukt – nog even dit artikel willen aflezen, dan vind ik het nog wel tof om te vermelden dat ze zelfs in de webshop maatadvies geven. Hoe dan? Ze werken met bewegend beeld in de vorm van duidelijk gifjes, zo zie je bijvoorbeeld de scoop en swoop-methode. Ook kun je chatten met een ‘SuperBrafitter’ om je optimale maat te bepalen. Ga je toch liever even langs in de winkel, dat kan! Ze hebben een locatie in Rotterdam (Zwaanshals 274). Ik denk dat ik binnenkort ook maar eens een bezoekje aan deze winkel ga brengen, wie nog meer? 😉

Liefs,
Amanda

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk:

Foto’s door SuperBra.

Volg op Bloglovin
Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

11 Reacties

 1. Mariëlle | Me-licious

  Wat heerlijk! Ik moet nu elke keer naar een winkel toe in Amsterdam en en vind het best vervelend om steeds mijn bh’s te moeten op halen. Dus ik ga zeker even een kijkje nemen in deze webshop.

  Antwoord
  • Amanda

   Lang leven het online shoppen!

   Antwoord
 2. Jamey

  Ik wil er zo graag een keer heen! Ik heb zelf een grotere maat en heb echt moeite met een goede Bh shoppen.

  Antwoord
 3. Nicole Orriëns

  Wat een prachtige kleurtjes hebben die bh’s allemaal. Dat oogt heel vrolijk.

  Antwoord
 4. Marion

  Wat moet het fijn zijn dat er voor vrouwen met een grote cupmaat nu veel meer keuze is. Een aanwinst deze webshop.

  Antwoord
 5. MamaPlaneet

  Ik heb hier wat van gehoord. Wat fijn dat er eindelijk meer keus is. Prachtige exemplaren zie ik hangen.

  Antwoord
  • Amanda

   Mooi he, eindelijk lekker ruime keuze. Ik moet me inhouden niet alles in mijn winkelmandje te gooien, hihi!

   Antwoord
 6. Eke

  Ik ben echt zo benieuwd naar deze winkel! Is mij het ritje naar Rotterdam wel waard. Ik ga binnenkort dus maar eens die kant op!

  Antwoord
 7. priscilla

  Ik heb zelf een kleine ‘normale’ maat die ik overal wel kan vinden, maar dit is echt iets voor mijn moeder! Fijn dat er zoveel keuze is. Ik ga haar even deze tip geven 🙂

  Antwoord
 8. Manon

  Bij D kom ik van mijn leven niet hahahaha. Maar zal dit eens doorgeven aan mijn tante

  Antwoord
 9. Tania

  Ik denk dat wij hier in België ook wel zoiets kunnen gebruiken. De winkel ziet er alvast heel uitnodigend uit.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers