Thuisvlog #1 | Unboxen met Bollie, nieuwe tuinset & woonwinkels

30 06 2020 | Interieur & Wonen, Lifestyle

Nu we officieel zijn verhuisd, vond ik het tijd voor een nieuwe naam: thuisvlog! We maken van dit huis namelijk ons ‘thuis’, dus ik vond het heel toepasselijk. In de eerste thuisvlog bezoeken we verschillende woonwinkels, kopen we een toffe nieuwe tuinset en unbox ik samen met Bollie zijn pakketje. Daarnaast brengen we een bezoekje aan het tuincentrum en maken we het zowel binnen als buiten steeds huiselijker. We zijn er nog niet, maar het voelt nu al zoveel meer als onze stek. Veel kijkplezier!

Thuisvlog #1

Je vindt de video ook op het YouTube-kanaal van MindandBeauty.nl. Daar kun je je een duimpje omhoog doen en jezelf natuurlijk abonneren op mijn kanaal om in de toekomst geen video’s te missen.

Liefs,
Amanda

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk om te lezen:

Volg op Bloglovin
Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers