Unboxing – My Unique Style sieraden

25 09 2015 | Beauty & Mode

Unboxing My Unique Style Sieraden - MindandBeauty.nl

Laatst bestelde ik nieuwe sieraden bij My Unique Style en ik ben er zo blij mee! Ik zal je niet langer in spanning houden. Kijk je mee naar de unboxing?

Unboxing My Unique Style sieraden

Het is heerlijk cliché. Vrouwen en sieraden. We, of moet ik zeggen – ik – kan er geen genoeg van krijgen. Er gaat eigenlijk geen dag voorbij dat ik geen sieraden draag. Het aantal sieraden dat ik heb valt eigenlijk best mee, maar ik koester elk sieraad des te meer. Toch kan ik het zo nu en dan niet laten om wat nieuwe ‘pareltjes’ aan te schaffen. Zo kwam ik dus op de website van My Unique Style terecht. Alsof het voorbestemd was, haha. Hoe ik de website heb gevonden, weet ik niet meer, maar dat ik hier vaker eens een bezoekje ga brengen is zeker. Wat een uitgebreid, gevarieerd en mooi aanbod aan sieraden. Ringen, armbanden, kettingen, oorbellen en enkelbandjes. Het heeft allemaal een hoog kwijlgehalte als je het mij vraagt. Het liefst had ik de hele collectie in mijn winkelmandje gedropt, maar ik heb me weten te beperken tot twee mooie en aparte kettingen. Ik ben trots op mezelf! 😉

Unboxing My Unique Style Sieraden - MindandBeauty.nl

Sieraden met schelpen

Het eerste kettinkje! Het doosje waar de ketting in zit is klein, maar behoorlijk stevig en beschermt goed tegen schade. Daarnaast zijn ze ook erg handig, want je kunt ze hergebruiken om hetzelfde sieraad of eventueel andere sieraden in te bewaren. Er zit ook nog een een zachte laag in de bodem ter bescherming.

Unboxing - My Unique Style sieraden

Ik ben verliefd op dit kettinkje genaamd ‘Seashell Necklace‘. Het schelpje is zo schattig, maar toch heel stijlvol door het goudkleurige randje om de buitenrand. De schelp zelf is glad aan de binnen- en buitenkant en heeft een doorzichtig beschermlaagje. Hierdoor krijgt het ook nog eens een mooie glans. Als je het schelpje omdraait om de binnenkant te bekijken zie je dat het een kartelrandje heeft, een leuk detail, maar niet zichtbaar als je de ketting draagt.

Unboxing - My Unique Style sieraden

De ketting is gold plated en ongeveer 45 cm lang. Geen lange ketting dus, maar één die zich wat dichter bij de hals bevindt. De hanger is een echte schelp van ongeveer 30 mm. Het sluitinkje is 14 k goud. I love it!

Unboxing - My Unique Style sieraden

Schelpen met stenen

Dat ik van schelpen hou, is wel duidelijk, maar eigenlijk ben ik gewoon dol op natuurlijke materialen. Dat is ook precies waarom ik dit tweede kettinkje zo leuk vind. Een ketting met een ruwe steen. Zo gaaf en stoer tegelijk! Maak kennis met ‘Ketting Citrine‘.

Unboxing - My Unique Style sieraden

Ik durf te wedden dat er geen enkele ketting is met dezelfde steen. Elke ruwe steen is anders en dat maakt dit kettinkje uniek. De steen is gedipt in goud en dat geeft het een chique uitstraling en afwerking. Het is een heel natuurlijke ketting. Ik hou hiervan.

Unboxing - My Unique Style sieraden

Ook deze ketting is gold plated, maar hij is iets langer met zijn 74 cm. De hanger is wel wat aan de zwaardere kant, maar dat vind ik persoonlijk helemaal niet erg. Het is nou ook niet zo dat je het een idee hebt dat je met een kei van een steen om je nek loopt, maar het heeft wel gewicht. De gold plated sluiting is 14k.

Unboxing - My Unique Style sieraden

Oh, kwijl. Wat een plaatjes. Links de ‘Ketting Citrine’ en rechts de ‘Seashell Necklace’. Ik vind ze allebei erg mooi en ik kan ze zowel afzonderlijk als tegelijk dragen. Ik ben oprecht heel blij met mijn bestelling van My Unique Style en de prijzen zijn ook nog eens om blij van te worden. Voor de Ketting Citrine betaalde ik € 14,95 en voor de Seashell Necklace betaalde ik € 23,95. En omdat ik me had ingeschreven voor de nieuwsbrief ontving ik € 5,00 korting. In totaal betaalde ik dus € 33,90 (gratis verzending vanaf € 30,00).

Unboxing - My Unique Style sieraden

Hoe de sieraden staan

En hier zie je de kettinkjes als ik ze om heb. De ketting met de schelpenhanger is wat minder lang en valt iets losser om mijn hals, terwijl de ketting met de steen echt hangt vanwege de zwaarte. Ik vind ze allebei zo leuk. De kwaliteit van de sieraden is goed en de sieraden zelf erg mooi. Op de website van My Unique Style staat ook duidelijk omschreven wat je krijgt als je iets bestelt. Zo geven ze bijvoorbeeld aan dat de schelpenhanger per ketting kan verschillen qua vorm en grootte. Keurig dus! Daarnaast was mijn bestelling ook snel binnen én keurig verpakt. Iets wat ik absoluut belangrijk vind. Kortom, ik ben behoorlijk enthousiast over My Unique Style en echt super happy met mijn nieuwe kettinkjes. En mocht je je net als ik niet kunnen inhouden om iets te bestellen, vergeet je dan niet in te schrijven voor de nieuwsbrief, dan ontvang je € 5,- korting. Dat is toch mooi meegenomen!

Ik heb deze webshop al gauw opgeslagen als favoriet en heb nu mijn zinnen gezet op een Kompass Ketting, wat ook echt een plaatje is. Prachtig! Ik heb alleen nog geen keuze gemaakt, want er zijn verschillende… wat hebben wij vrouwen het toch zwaar 😉

Kende jij deze leuke webshop al? En wat vind je van de kettinkjes? Oh, en als je nog advies hebt over welke Kompass Ketting ik zou moeten kiezen, laat het me weten!

Liefs,
Amanda

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk om te lezen:

Volg op Bloglovin
Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

1 Reactie

  1. Estrella

    Niet zo mijn smaak, maar wel heel aparte sieraden. Echte eyecatchers!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers