Verhuisvlog #10 | Nieuwe keuken, veel verhuisdozen & poetsen

8 06 2020 | Interieur & Wonen, Lifestyle

Verhuisvlog Brielle MindandBeauty.nl

Oh jongens, week 9 van de verbouwing is alweer aangebroken! En het is een leuke, maar ook best wel pittige week. De nieuwe keuken wordt geleverd, de trapkast wordt voorzien van allemaal handige plankjes, Wouter en ik pakken ontzettend veel verhuisdozen in en samen met mijn moeder poets ik erop los in het nieuwe huis. Het zijn de laatste loodjes, en die wegen zwaar. Toch krijgen we ook weer veel nieuwe energie van alle vorderingen in het huis.

Verhuisvlog #10

Je vindt de video ook op het YouTube-kanaal van MindandBeauty.nl. Daar kun je je een duimpje omhoog doen en jezelf natuurlijk abonneren op mijn kanaal om in de toekomst geen video’s te missen.

Liefs,
Amanda

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk om te lezen:

Volg op Bloglovin
Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers