Verhuisvlog #11 | Grote schoonmaak, nieuwe vloer & groene muren

15 06 2020 | Interieur & Wonen, Lifestyle

Verhuisvlog Brielle MindandBeauty.nl

Na 2,5 maand verbouwen, is het nu tijd voor de grote schoonmaak. En met grote schoonmaak bedoel ik eigenlijk een mega-grondige-uber-bizarre-grote-schoonmaak. Mijn moeder en ik poetsen in week 10 van de verbouwing het hele huis van boven tot onder, de pvc visgraat vloer wordt gelegd, de tuin wordt voorzien van beplanting en de muren in de woonkamer krijgen een kleurtje. Alhoewel ik deze week merk dat ik bijna aan het einde van mijn latijn ben, ben ik ook heel happy met alles wat we tot nu toe al hebben gerealiseerd. Veel kijkplezier!

Verhuisvlog #11

Je vindt de video ook op het YouTube-kanaal van MindandBeauty.nl. Daar kun je je een duimpje omhoog doen en jezelf natuurlijk abonneren op mijn kanaal om in de toekomst geen video’s te missen.

Liefs,
Amanda

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk om te lezen:

Volg op Bloglovin
Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers