Feest: vandaag word ik 26 jaar!

10 04 2017 | Persoonlijk

MindandBeauty.nl Feest vandaag word ik 26 jaar

Hiep, hiep, hoeraaa! Vandaag mag ik om precies te zijn 26 kaarsjes op mijn verjaardagstaart uitblazen. En laat ik nou best wel van taart houden 😉 Onder het genot van een lekker stukje taart en een cappuccino leek het me leuk om eens terug en vooruit te blikken. Want ja, wat heb ik eigenlijk in mijn 25ste levensjaar allemaal meegemaakt en wat zal dit nieuwe jaar mij brengen…?

Op de één of andere manier voelt 26 jaar toch best wel ‘oud’. Nu hoor ik je denken ‘Ach, 26 jaar dat is nog hartstikke jong!’. En daar heb je ook gelijk in, maar voor mij voelt het alsof ik een serieuzere levensfase inga. En dat is ook iets waar ik de afgelopen jaren naartoe heb gewerkt. Ik woon alweer 2 jaar samen met de liefste aanstaande man die ik me kan voorstellen, we hebben een prachtig huis wat we helemaal naar onze zin hebben ingericht en als kers op de verjaardagstaart ligt er een bruiloft in het verschiet. Bizar eigenlijk hoe snel alles gaat. Dat had ik 5 jaar terug echt niet durven dromen!

Terugblik op het afgelopen jaar – de highlights

Een nieuwe baan

Even stilstaan bij wat ik het afgelopen jaar heb gedaan, meegemaakt en bereikt. Dat is even graven in mijn geheugen. Het begon in juni natuurlijk met mijn nieuwe baan als marketing- en communicatiemedewerker. Een omslag van 360 graden waarbij ik mijn secretaresse-baan inruilde is voor iets totaal anders. Iets wat ik stiekem best wel spannend vond, maar nu ik terugblik is dat wel een hele goede stap geweest. Ik weet nu dat ik in deze branche actief wil blijven, omdat het een heerlijke uitlaatklep voor een creatieve duizendpoot als ik is. Van het schrijven van pakkende teksten tot het bedenken en ontwerpen van allerlei beeldmateriaal. Ik vind het heerlijk!

Persoonlijke ontwikkeling

Door mijn nieuwe baan ben ik mezelf ook verder gaan ontwikkelen op verschillende vlakken. Zo werk ik nu natuurlijk parttime, maar soms echt tijd voor mezelf pakken vond én vind ik lastig. Terwijl ik daar toen ik fulltime werkte minder moeite mee had. Het lijkt wel alsof ik van mezelf nog steeds ‘fulltime’ moet presteren. Dus in plaats van even lekker op de bank (of in de zon) met een goed boek, ga ik stofzuigen, boodschappen doen, de kast opruimen en ga zo maar door. Dát probeer ik af te leren, maar het kost nog steeds moeite. Daarnaast heb ik veel kennis opgedaan qua social media! Van de perfecte afmetingen van een afbeelding tot het bewerken van foto’s zodat ze helemaal tot hun recht komen. Ik ben op zoveel vlakken gegroeid en dat vind ik wel mooi om te zien.

Geweldige vakanties

De vakanties mogen in deze terugblik niet ontbreken. Zo ben ik op een heerlijke vakantie geweest naar het prachtige Italië. Jeetje, wat hebben we daar genoten van de omgeving en uiteraard de fantastische Italiaanse keuken. De parmaham met meloen, spaghetti én pizza waren niet aan te slepen! Als ik daar nu aan terugdenk, begin ik weer te watertanden. Haha! En dan ook nog de vakantie naar Egypte met heel de familie, omdat mijn ouders zoveel jaar getrouwd waren. Twee weken relaxen, boekjes lezen, koffietjes drinken… we hadden het zwaar 😉 Eigen best bijzonder om daar ‘gewoon’ met z’n allen te zijn. Het is voorbij gevlogen!

Het aanzoek!

Het toppunt is toch wel het aanzoek in Egypte. Totaal onverwacht op een prachtige berg tijdens de zonsondergang. Het zou zo in een film kunnen! Vele tranen van geluk volgden en ik kon mijn blik niet afhouden van de ring om mijn vingers. Is dit echt gebeurd of droom ik? Nee, het was helemaal echt en het vooruitzicht dat we gaan trouwen vind ik geweldig!

Mijn eigen webshop

Een jaar geleden startte ik ook mijn eigen webshop Queen of the Sea. Iets wat ik nooit had gedacht eigenlijk. Ik heb zo lang met de vraag geworsteld of ik er wel aan moest beginnen, en of ik het wel zou kunnen. Dat was best confronterend, maar er kwam dan ook best wel wat bij kijken. Een ‘eigen onderneming’, dat klonk zo zwaar. Gelukkig heb ik een schat van een vriend die we een denkbeeldige schop onder mijn kont gaf en die voor het juiste zetje in de goede richting zorgde. Hij vertelde me luid en duidelijk ‘Dit kun je. Ik geloof ik je en als je het niet probeert krijg je er spijt van. Dus hup, inschrijven bij de KvK en beginnen jij!’. En nu een jaar later is de schelpenchoker in mijn webshop een super populair en goed verkopend item. Zo leuk! En achter de schermen ben ik alweer hard bezig om mijn webshop zelfs nog verder uit te breiden. Daarover binnenkort meer!

Vooruitblikken op het komende jaar

En dan ben ik ineens 26 lentes jong. Stiekem ook wel weer een hele mooie leeftijd waarop ik hele mooie dingen hoop mee te maken. Met stipt op nummer 1 natuurlijk de bruiloft. Voor wie het nog niet wist: we gaan dit jaar te trouwen! Daar leef ik echt enorm naar toe en ik geniet met volle teugen van alle voorbereidingen. Af en toe zweef ik letterlijk op een roze trouwwolkje en fantaseer ik er helemaal op los voor de grote dag.

Naast een bruiloft kijk ik ook onwijs uit naar alle leuke dingen die mijn blog gaat brengen. De laatste tijd merk ik dat de bezoekersaantallen stijgen, ik meer samenwerkingsverzoeken krijg en ik daardoor elke keer een soort van boost krijg om meer te bloggen. Maar, nog steeds stel ik kwaliteit boven kwantiteit. Toch weer dat perfectionisme van mij hè, haha! Ik blog alleen over onderwerpen die mij bezighouden, die ik leuk vind en die ik écht de moeite waard vind. En ik zal het daarnaast echt niet nalaten om me hard te maken voor de waarde van bloggers, vloggers en alles wat daar tussenin zit. Zo schreef ik recent nog een blog over de volg en ontvolg trend op Instagram en wat we daaraan kunnen doen. Ik hoop oprecht dat de contacten die ik heb met andere bloggers/vloggers leuk en waardevol mogen blijven, want ik vind het echt super leuk!

En verder hoop ik op een heel mooi, gezond, gelukkig en liefdevol jaar waarin ik prachtige herinneringen en mooie momenten mag maken/delen met iedereen die ik lief heb. Want dat is uiteindelijk het belangrijkste van allemaal!

Liefs,
Birthday girl Amanda

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk:

Volg op Bloglovin
Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

9 Reacties

 1. Sylvia

  Gefeliciteerd! Ik hoop dat je vandaag lekker in de watten word gelegd en vergeet niet te genieten! Veel plezier!????

  Antwoord
  • Amanda

   Oeh, nog meer taart, yummy! Dankjewel voor de lieve felicitatie. P.s. ik geniet met volle teugen van elk stukje taart… 🙂 Hihi!

   Antwoord
 2. Dinja

  Gefeliciteerd 😉
  Leuk zo’n terugblik artikel! Je hebt behoorlijk veel in die tijd meegemaakt.

  Antwoord
  • Amanda

   Dankjewel! Dat dacht ik dus ook toen ik dit artikel schreef. Bizar eigenlijk!

   Antwoord
 3. Petra Bloemsma

  Prachtig, wat heb jij een mooie ontwikkelingen doorgemaakt, en nog zoveel moois in het verschiet ❤. Ik vind het zo knap dat je dit allemaal maar “gewoon” doet! En dan de vooruitzichten… ook zo mooi allemaal… Ik had al eerder even gecheckt, maar je hebt nergens je trouwdatum vermeld volgens mij. Ga je dit jaar trouwen? Veel plezier met alle voorbereidingen!

  Antwoord
  • Amanda

   Haha, je hebt oog voor detail 😉 Ik heb inderdaad nog nergens de trouwdatum vermeld, maar het wordt wel dit jaar. Ik denk als alle uitnodigingen zijn verzonden dat ik de trouwdatum nog wel bekendmaak. Stiekem ben ik nu al heel hard aan het aftellen, maar eerst volop genieten van de voorbereidingen. Want die zijn ook erg leuk!

   Antwoord
 4. Linda | travellersoftheworld

  Nog van harte gefeliciteerd! Het klinkt alsof je een heel goed jaar hebt gehad, met mooie momenten en mooie vakanties. Aankomend jaar wordt vast ook prachtig, vooral doordat je een bruiloft op de planning hebt staan, super leuk!

  Antwoord
  • Amanda

   Dankjewel voor je lieve reactie en felicitatie! 🙂

   Antwoord
 5. Natascha

  Van harte gefeliciteerd! Hopelijk wordt het komende jaar net zo goed!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers