VIDEO | Sfeerimpressie van onze luxe wellness badkamer

14 11 2018 | Interieur & Wonen

MindandBeauty.nl Onze luxe wellness badkamer sfeerimpressie

Daar is ‘ie dan! Na zoveel leuke enthousiaste reacties op mijn Instagram en in mijn omgeving is dit misschien wel het meest gevraagde onderwerp van de afgelopen tijd: een tour door onze luxe wellness badkamer! Ik heb in de tussentijd echt niet stilgezeten, want ik heb een interieurvideo opgenomen waarin ik jullie persoonlijk een tour geef door de badkamer. Jullie hebben dus een heuse primeur te pakken met deze allereerste video! Als dat geen genieten wordt, dan weet ik het niet meer 😉 Zit je klaar voor een flinke dosis (interieur)inspiratie? Hier komt onze droombadkamer, veel kijkplezier!

Je vindt de video ook op het YouTube-kanaal van MindandBeauty.nl. Daar kun je je een duimpje omhoog doen en jezelf natuurlijk abonneren op mijn kanaal om in de toekomst geen video’s te missen.

Het ontwerp van de badkamer en de materialen zijn afkomstig van Jan van Sundert in Etten-Leur.

Persoonlijke tour op video

Het YouTube-kanaal van MindandBeauty.nl is een feit! Al moet ik heel eerlijk bekennen dat ik er wel even over heb moeten nadenken. Zo’n stap is natuurlijk niet niets. Ik met mijn gezicht in beeld, sprekend, bewegend… en dan dat stukje privacy. Maar, ik heb de knoop doorgehakt! Mijn blog is mijn passie, mijn uitlaatklep en eigenlijk vind ik niets leuker dan jullie daar onderdeel van te laten zijn. Hoe kan dat nog beter? Door middel van video! En toen het artikel over onze nieuwe badkamer op de planning stond, vond ik het eigenlijk wel hét moment om de stap te nemen. Met hierboven het uiteindelijke resultaat waar ik persoonlijk best trots op ben. Ik kan alleen maar hopen dat jullie de video met veel plezier kijken en misschien zelfs wel wat inspiratie opdoen!

Laat een reactie achter als je genoten hebt, of als je vragen hebt natuurlijk!

Liefs,
Amanda

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk om te lezen:

* Deze video bevat een gekregen product/dienst. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar desocialcode.nl.
Volg op Bloglovin
Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

25 Reacties

 1. lodi

  Wat een leuk filmpje zeg en wat een mooie badkamer, heel sfeervol.

  Antwoord
  • Amanda

   Dankjewel voor je leuke reactie!

   Antwoord
 2. Francis | Mamazetkoers

  Geen zorgen of stress meer: het filmpje is geslaagd dus maar er maar meer! De badkamer: geweldig. Hoop dit jaar onze badkamer ook te doen.

  Antwoord
  • Amanda

   Haha! Nee inderdaad, ik kan weer rustig ademhalen. Super leuk om te horen! Heb je al ideetjes voor hoe je jullie badkamer wilt aanpakken?

   Antwoord
 3. Romy

  Ten eerste superleuk om een video van je te zien! Je komt heel spontaan over. Bijna alsof je wekelijks en vlog opneemt 🙂 En wat een prachtige badkamer! Die muur is echt heel erg tof en wat een mooi bad ook. Ik kan me helemaal voorstellen dat jullie dolblij zijn met deze badkamer.

  Antwoord
  • Amanda

   Dankjewel voor je lieve complimenten! Ik vind het zelf ook altijd leuk om mensen voor het eerst op video te zien, dat geeft een veel beter beeld dan enkel een foto. We zijn echt dolgelukkig met onze badkamer, ik ben er tegenwoordig heel wat uurtjes te vinden (hihi).

   Antwoord
 4. Mira

  Wat een geweldige badkamer zeg, kan me voorstellen dat je daar heerlijk van geniet!

  Antwoord
 5. Anja

  Ik moet wel toegeven dat ik lichtelijk jaloers ben: wat een mooie badkamer hebben jullie zeg. Die muur is echt geweldig!

  Antwoord
  • Amanda

   Zelf kan ik het soms echt nog niet geloven dat hij echt van ons is… dankjewel voor je leuke reactie!

   Antwoord
 6. corrina

  Prachtig dat wordt lekker vertoeven in de badkamer, wij moeten volgend jaar ook de badkamer verbouwen. Dus leuk om te lezen dan zo’n blog

  Antwoord
  • Amanda

   Ik hoop dat je er wat inspiratie uit hebt kunnen halen!

   Antwoord
 7. Silkeblogs

  Oh WAUW! Wat een prachtige badkamer heb je! Ik wou dat ik ook zo’n zalige luxe badkamer had, hihi.

  Antwoord
 8. Nicole Orriëns

  Wat fijn dat je zo’n mooie badkamer hebt. Die van ons is meer een douche hok… Daar valt veel aan te verbeteren.

  Antwoord
  • Amanda

   Gehehe! Moest wel even lachen om het woord ‘douche hok’. Eigenlijk is zo’n badkamer gewoon pure luxe, als je maar kunt douchen daar gaat het uiteindelijk om.

   Antwoord
 9. Danielle

  Heerlijk die badkamer, die van ons is hard aan vernieuwing toe dus een beetje inspiratie is nooit verkeerd haha 😉

  Antwoord
 10. Jouvence

  Wat een super mooie badkamer heb je! Heerlijk ook dat bad.

  Antwoord
 11. Natalie

  Wat is het mooi gevonden, da’s helemaal klaar om te relaxen en je klaar te maken!

  Antwoord
 12. Julie

  Wat een prachtige badkamer! Daar mag je zeker en vast trots op zijn! 🙂

  Antwoord
  • Amanda

   Het voelt nog een beetje onwerkelijk, maar ben elke keer weer zo trots als een pauw als ik binnenstap. Zo fijn!

   Antwoord
 13. Nadia

  Wat mooi!!! Die van ons zit nog steeds in een halve verbouwing haha, maar wordt wel precies zoals ik graag wil.

  Antwoord
 14. Janet | thatonetime

  Zooo Jaloers! Wat een prachtige badkamer hebben jullie zeg! Heel erg gaaf! Die hoge vaas vind ik trouwens geweldig!

  Antwoord
 15. Jenn

  Prachtige badkamer! Wij willen ook verbouwen, dus ik ben altijd op zoek naar inspiratie.

  Antwoord
  • Amanda

   Ik hoop dat je door onze badkamer wat inspiratie hebt opgedaan 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers