Welkom op MindandBeauty.nl 2.0 met een nieuwe missie!

19 04 2021 | Algemeen

Here it is! MindandBeauty.nl in een compleet nieuwe jasje. Nouja jasje… een echte designerjas kan ik wel zeggen, want alles wat je hier ziet is maatwerk. Laat ik beginnen met een giga shout-out naar boss lady Maaike van MaaikeMaaktMerken. Zij is erin geslaagd om alles wat mijn creatieve brein bedacht daadwerkelijk om te zetten in website die mij past als een… jas. Soms is het zo grappig hoe bepaalde woordspelingen terugkomen hè 😉 Maar echt, MindandBeauty.nl heeft een grote transformatie ondergaan. Alles, maar dan ook alles is uitgedacht en uitgewerkt. Tot in de kleinste details. Ik vertel je in het kort wat er zoal anders is én welke boodschap ik nu – luider dan ooit – wil uitdragen. Dus, schuif even lekker aan!

.

Empower de ondernemende powervrouw en huismus

Ik ben een huismus én daarnaast ontzettend ambitieus als onderneemster. Toch merk(te) ik op veel fronten dat mensen mij eerder als een ‘huisvrouw’ zien (want: jij bent altijd thuis), dan als een rockende boss babe met een eigen onderneming. Dat frustreerde me, meer en meer. Ik voelde aan mezelf dat ik daar wat mee wilde doen. En dat werd nog eens extra benadrukt toen ik andere like minded powervrouwen sprak. Het frustreert niet alleen mij, maar onwijs veel multi-passionates. Dat zette me aan het denken, want aan welke kant wilde ik iets veranderen? Absoluut niet aan de kant van de mensen die nog vastzitten in het ‘ouderwetse’ huisje-boompje-beestje-idee. Zou het helpen als ik hen zou vertellen dat ze beter kunnen veranderen? Pfff, ik denk het niet. Althans, niet op de korte termijn.

Nee. Ik wil me richten op de powervrouwen en huismussen. Ik wil HEN empoweren. Ik ben als een persoonlijke cheerleader die jou constant staat aan te moedigen. Die geweldige vrouwen laten horen dat wat zij doen én willen gewoon kan. Volg je gevoel. Niet de meute of de ‘het hoort zo’-regels. Er zijn zoveel meer vrouwen zoals jij. Het is jouw keuze om het anders te doen dan de rest. En waarom zou je niet doen wat jou gelukkig maakt? Jouw leven, jouw regels. En het mooiste: al die andere geweldige vrouwen steunen je daarin. Het idee van een empowering community is geboren! Wil je daar nog meer over lezen, kijk dan zeker even op de pagina ‘Over Amanda‘.

Babe, be proud and never apologize for being powerful woman.

Nieuwe huisstijl en persoonlijke touch

Naast die o zo belangrijke boodschap die ik wil overbrengen, vind ik het ook belangrijk dat iedereen zich hier thuisvoelt. Daarom is er van die zwart en witte lay-out niets meer over. Alles is op de schop gegaan en heeft plaats gemaakt voor een vrouwelijke, warme en persoonlijke stijl. Van de kleuren tot het gekozen lettertype en van de indeling tot de handgemaakte categorie-iconen. It’s all here! Ik hoop dat het voelt als een warm bad voor iedereen die hier digitaal op visite komt. Ik wil ook echt dat het voelt alsof je bij mij ‘thuis’ aanschuift. En als bonus – als je niets wilt missen – kun je je ook nog inschrijven voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je van mij persoonlijk bericht zodra er nieuwe content online staat en zo nu en dan natuurlijk ook extra content als extraatje. Juist omdat ik die persoonlijke touch zo belangrijk vind.

Lach, leer en inspireer

Alle content die ik vanaf de dag van vandaag creëer, staat in het teken van jou laten lachen, informeren en inspireren. Elke boodschap maakt jouw dag een beetje rosékleuriger! En dat is inderdaad – voor degenen die mij kennen – een leuke referentie aan mijn voorliefde voor rosé wijn. Van ondernemerschap tot wijn en van artikelen over Bollie tot uitgebreide blogs over persoonlijke ontwikkeling. Er is genoeg te lezen en te delen.

Er staat nog meer op stapel

More is yet to come! Want het blijft niet bij een complete transformatie. Er zit nog veel meer in dat creatieve brein van mij waar ik nu al de lijntjes voor heb uitgezet. Go big or go home. Nou, MINDANDBEAUTY.nl gaat bigger dan BIG! Daarmee hoop ik oprecht dat de community van ambitieuze huismussen onwijs gaat groeien, en vooral dat we als vrouwen elkaar gaan empoweren. Geen gebitch, geen concurrentie, geen geroddel, maar aanmoedigingen, samenwerkingen en shout-outs. Dat is MINDANDBEAUTY.nl 2.0.

Liefs,
Amanda

Volg op Bloglovin

Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

2 Reacties

 1. Jenn

  Ziet er mooi uit! Ik ben benieuwd 🙂

  Antwoord
  • Amanda

   Dankjewel! Ik hoop je positief te verrassen 😉

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. รวมเว็บพนันออนไลน์ - ... [Trackback] [...] Information to that Topic: mindandbeauty.nl/welkom-op-mindandbeauty-nieuwe-missie/ [...]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogposts!

Bestsellers